ناصر عسکری نژاد مدیر کل کمیته امداد استان کرمان امروز ۲۱ اسفندماه در آیین افتتاح نمادین ۱۰۰ طرح از این نیروگاههای خورشیدی در روستای جمیل آباد شهرستان بافت که با حضور جمعی از مسئولان محلی برگزار شد، با بیان اینکه این نیروگاههای پنج کیلوواتی خورشیدی به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری و سالروز تاسیس کمیته امداد افتتاح و وارد مدار شدهاند، گفت: برای راهاندازی این نیروگاهها در مجموع بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی افزود: پنلهای خورشیدی یکی از راههای اشتغالزایی و خودکفایی مددجویان کمیته امداد است و این طرح در راستای سیاست اصلی کمیته امداد یعنی توانمندسازی دائمی محرومان و ایجاد خودکفایی و استقلال مالی برای مددجوها انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان بیان کرد: در راستای اجرای طرح نیروگاههای خورشیدی، مددجویان واجد شرایط جهت اجرای طرح به شرکتهای توزیع برق معرفی میشوند تا شرایط مددجو از نظر فنی مانند استحکام ساختمان برای نصب پنل خورشیدی روی پشتبام یا کفایت زمین خالی در روستاها و همینطور مستعد بودن منطقه جغرافیایی برای دریافت تابش نور خورشید تأیید شود.
وی اظهار کرد: با اجرای طرح نیروگاههای خورشیدی هر خانوار مددجوی کمیته امداد بهطور میانگین ماهانه بیش از سه میلیون تومان درآمد دارد که در ادامه نیز افزایش خواهد یافت.
عسکری نژاد با اشاره به افتتاح ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس پنج کیلوواتی مددجویان کمیته امداد در استان کرمان افزود: توانمندسازی و تقویت استقلال اقتصادی و اجتماعی خانوادههای تحت حمایت و تقویت احساس کرامت و عزت نفس جامعه هدف از جمله دستاوردهای این طرح است.
مدیرکل دفتر توسعه سامانههای مقیاس کوچک ساتبا در این مراسم از افتتاح ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس ۵ کیلوواتی حمایتی ویژه اقشار کم برخوردار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) با مشارکت خیران در منطقه بافت کرمان خبر داد.
دکترجعفر محمدنژاد سیگارودی اظهار کرد: یک گروه فنی- مهندسی با مشارکت خیران، احداث نیروگاههای خورشیدی را در قالب انعقاد قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله با وزارت نیرو برای ۱۰۰ خانوار کم برخوردار تعریف کرد و عملیات اجرایی آن پس از شناسایی خانوارهای هدف، بازدید میدانی از محل ساختگاه، انعقاد قرارداد خرید تضمینی برق، اجرای عملیات طراحی، تامین تجهیزات، نصب، راه اندازی و اتصال به شبکه در منطقه بافت کرمان انجام شد.
انتهای پیام