هادی بابایی امروز ۲۱ اسفندماه در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اجرای برنامه پایش و مراقبت بیماری ماهیان زینتی در گیلان، اظهار کرد: در این برنامه که در دو ماه گذشته در سطح ۴۲ مرکز فعال تکثیر و پرورش ماهیان زینتی استان انجام شد، از ماهیان قرمز موجود در این مراکز به تعداد ۳۶۰ قطعه نمونهبرداری و آزمایشات ویروسی، باکتریایی، قارچی و انگلی روی آنها انجام پذیرفت که موردی از بیماری در این ماهیان مشاهده نشد.
وی با بیان اینکه در هنگام خرید ماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب ظرف ماهی خودداری شود، افزود: در صورت تماس با ماهی و یا آب ظرف، بلافاصله نسبت به شستشوی دستها با آب و صابون و یا استفاده از ضد عفونیکنندههای مناسب اقدام شود.
مدیرکل دامپزشکی گیلان، استفاده از دستکش به ویژه برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: جلوگیری از دست زدن کودکان به ماهیها و عدم تماس دست به چشم، صورت و دهان بعد از کار با آکواریوم یا ظرف نگهداری ماهی از بروز بیماریهای احتمالی قابل انتقال به انسان جلوگیری میکنند. وی درباره خصوصیات ماهی قرمز سالم، تصریح کرد: ماهی قرمز باید دارای تحرک مناسب و شنای متعادل داشته باشد، افراد در هنگام خرید دقت کنند که ماهی دچار ضایعات پوستی نباشد و دارای ظاهری سالم و معمول، چشمها براق و آبشش ماهی بدون زخم و خوردگی باشد.
انتهای پیام