نوراله مصطفینژاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ظرفیتهای خوبی در عرصه منابع طبیعی در مناطق عشایر وجود دارد که باید در حفظ و بهرهگیری مناسب از آن بیش از گذشته کوشا باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هماکنون ۷۰۰ خانوار عشایر شهرستان بروجرد با داشتن ۱۱۰ هزار رأس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید میکنند.
رئیس اداره امور عشایر بروجرد اضافه کرد: سازمان امور عشایری کشور در راستای ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایر تولید صنایع دستی و گیاهان دارویی را در اولویت قرار داده است.
مصطفینژاد تصریح کرد: ۳۵ درصد صنایع دستی و ۵۰ درصد مواد پروتئینی مورد نیاز مردم شهرستان توسط عشایر تولید میشود.
وی اضافه کرد: در راستای برنامههای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و تقویت سرمایه و رونق تولید و تقویت محصولات در جامعه عشایری با محوریت بانوان عشایری دوره آموزشی و توانمندسازی زنان عشایر شهرستان برگزار کرد.
رئیس اداره امور عشایر بروجرد ادامه داد: این دوره با حضور بانوان عشایر بروجرد با همکاری دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان، ادارهکل امور عشایر استان، امور بانوان و خانواده فرمانداری بروجرد در منطقه عشایری شهرستان بروجرد برگزار شد.
مصطفی نژاد اظهار کرد: برندسازی محصولات و صنایع دستی جهت فروش در بازارچهها و نمایشگاههای محصولات کشاورزی و عشایری از اهداف این دوره است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به چهار فصل بودن شهرستان باید از تمامی ظرفیتهای گردشگری بهخصوص گردشگری عشایری و روستایی بهدرستی استفاده کنیم.
انتهای پیام