دکتر حسین رنجبر در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: در نخستین نشست مسئولان دانشگاه شمال با فارغالتحصیلان کارآفرین این دانشگاه، ظرفیتها و شرایط کارآفرینان فارغ التحصیل این دانشگاه و نیز ظرفیتهای کارآفرینی آنها در حوزه های خدمات، کشاورزی و صنعت بررسی و از آنان تجلیل شد.
وی افزود: مدیران واحد دانشگاهی که دانشجویان آن دانشگاه، پس از پایان تحصیل، به دنبال ایجاد شرایط کارگروهی و کسب وکارهای پایدار، زمینه تولید و اشتغال برای دیگر شهروندان هستند، مایه مباهات و افتخار است.
رییس دانشگاه شمال آمل، برگزاری نخستین نشست با کارآفرینان برتر و فارغ التحصیل این دانشگاه را با هدف تشویق و ایجاد انگیزه در کارآفرینان دانشجو با همکاری مرکزکارآفرینی دانشگاه شمال اعلام کرد و ادامه داد: هدف دیگر از برگزاری این نشست، بهرهمندی متقابل دانشگاه و کارآفرینان از تجارب یکدیگر به واسطه ایجاد کسب و کارجدید است.
دکتر رنجبر اظهار کرد: درحال حاضر کارآفرینی در مازندران و کل کشور یکی از ضروریاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد، و با توجه به فاصلهای که بین دانشگاه و صنعت وجود دارد کارآفرینی اقدامی در جهت پر کردن این فاصله است که با برگزاری چنین جشنوارههایی ضمن ایجاد انگیزه در کارآفرینان میتوان به کاربردی کردن دانستههای تئوری دانشگاهها کمک کرد.
وی اضافه کرد: یکی از باورهای غلط در مورد کار و اشتغال بخصوص در جامعه پشت میزنشینی به عنوان کار است که در غیر این صورت باید بیکار ماند در حالیکه خود اشتغالی و کارآفرینی نیاز به فرهنگ سازی دارد تا این تصور غلط در مورد کار هم اصلاح شود.
رییس دانشگاه شمال با اشاره به اینکه این اقدامات باعث ایجاد انگیزه در بین دانشجویانی که درحال تحصیل دانشگاه هستند و حضور افراد موفق و فارغالتحصیل این دانشگاه برای آینده کاری آنها میتواند الگوشود، تصریح کرد: آنچه فرهنگ کارآفرینی را توسعه میدهد و یک کارآفرین را به یک عنصر ثمربخش در جامعه تبدیل میکند، اخلاقمداری است.
رنجبر افزود: بهطور حتم لازم نیست فرد کارآفرین دارای استعداد خاصی باشد بلکه یکی از راههای موفقیت جوانان در کنار استعداد، پشتکار و تلاش است.
وی تاکید کرد: نباید از شکست ترسید، یک انسان موفق زمانی به نتیجه میرسد که با داشتن ایدههای بزرگ به هدفش ایمان و باور داشته باشد.
انتهای پیام