به گزارش ایسنا، موزه هنرهای معاصر تهران طی روزهای گذشته در حال تغییر فضای نمایشگاهیاش بود و قرار است نمایشگاه «بر فراز دشت» را برپا کند؛ موزهای که متولیانش آن را مهمترین موزه غرب آسیا میخوانند پیشتر همزمان با برگزاری جشنواره تجسمی فجر، میزبان نمایشگاه «آینه در آینه ۳» و مروری بر آثار مفاخر ایرانی از گنجینه موزه هنرهای معاصر بود. در حقیقت شانزدهمین جشنواره تجسمی فجر کار خود را به صورت رسمی با افتتاح نمایشگاهی در موزههای معاصر آغاز کرد.
«آینه در آینه ۳» هشتم بهمن با نمایش پوسترهایی از سال ۵۷ به بعد آغاز به کار کرد و سومین دوره خود را اینبار با محوریت هنر گرافیک به نمایش گذاشت. این نمایشگاه سوم اسفندماه پایان یافت.
بخش «آینه در آینه» را دو سال گذشته سیدعباس میرهاشمی دبیر کل چند دوره از جشنواره فجر وقت به ساختار این رویداد افزود. دوره چهاردهم این رویداد مروری بر نقاشیهای انقلاب و دوره پانزدهم نمایش عکسهای انقلاب بود.
حالا با گذشت حدود دو هفته قرار است امروز شنبه (۱۹ اسفندماه) ساعت ۱۶ نمایشگاه جدید «بر فراز دشت» در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شود.
این نمایشگاه منتخبی از آثار هنرمندان ایرانی و خارجی است که از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران بیرون آمده؛ برنامه جدید موزه هنرهای معاصر ۱۵ اسفندماه اعلام شد.
نمایشگاه «بر فراز دشت» ۷۰ اثر برجسته از نقاشان بزرگ خارجی و ایرانی از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران را به نمایش خواهد گذاشت؛ آثاری از کلود مونه، کامی پیسارو، ژان دافی، دیوید هاکنی، لودویک پیت، سهراب سپهری، ابوالقاسم سعیدی، پرویز کلانتری، جلال شباهنگی، حسین محجوبی، فریده لاشایی، میرعبدالرضا دریابیگی، محمود جوادی پور، ناصر عصار، علی آذرگین، محمد رادوند، داوود امدادیان،علی گلستانه، منوچهر نیازی، علی محمد حیدریان، رضا شهابی، محسن سهیلی، علی اکبریاسمی و … .
موزه هنرهای معاصر در تشریح این نمایشگاه اعلام کرده بود: «نمایشگاه بر فراز دشت مجالی است برای مشاهده و بررسی رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری در منتخبی از آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران که رویکردی طبیعتگرایانه دارند.
«نمایشگاه بر فراز دشت» رویکردهای طبیعتگرایانه بخش بزرگی از تاریخ هنرهای بصری جهان را به خود اختصاص داده است؛ بسیاری از هنرمندان در طول تاریخ به طور مستقیم موضوع طبیعت را دستمایه خلق آثار خود قرار دادهاند و شرایط اقلیمی و محیطی بر مضامین هنری آنها تأثیرگذار بوده و حتی دلیل پیدایش برخی رویکردها و جریانهای هنری شده است.»
انتهای پیام