به گزارش ایسنا، در این مراسم، حسن مسلمی نایینی -رئیس جهاد دانشگاهی- با اشاره به جلسات قرآنی حجتالاسلام والمسلمین قرائتی اظهار کرد: آقای قرائتی ۵۰سال به دنبال پر کردن خلاء قرآن بودند، ما هم در جهاد دانشگاهی به همین شکل کار خود را آغاز کرده و سعی میکنیم خلاء آنچه در جامعه بر زمین مانده است را پر کنیم.
وی ادامه داد: آقای قرائتی یکبار به خاطر کارش پول نخواسته است. یکی از مسائل مهم به نظر ایشان، این است که هیچوقت دنبال کلاس نبودند بلکه هرجایی یک مستمع میدیدند درس قرآن را آغاز میکردند.از بارزترین ویژگیهای آقای قرائتی این است که به زبان همهفهم صحبت میکنند. شاید ایشان زبان انگلیسی نداشته باشند اما با همین سبک آموزشی خود بر روی هند، پاکستان و کشورهای آفریقایی تاثیر گذاشتند. در دوران دفاع مقدس هم این استاد قرآن از تلاش دست برنداشتند و با حضور در بین مجروحین به همه روحیه میدادند.
وی درباره مجله رایحه نیز گفت: این مجله شخصیت محور است، در این مجله از امام راحل، امام موسی صدر، خانم صفارزاده و سیار موضوعاتی در فلسفه اسلامی به چاپ رسیده است و حالا برای ما مایه افتخار است که شماره ۱۵۰ این نشریه به آقای قرائتی اختصاص پیدا کرده است.
در بخش دیگری از این مراسم، حجتالاسلام حسینی -دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی- با بیان خاطرهای از خحتالاسلام قرائتی گفت: زمانی که بنده در حوزه قرآن حوزههای علمیه فعالیت داشتم یک شب تلفن همراه من ساعت ۱۲بامداد زنگ خورد. تلفن را که برداشتم دیدم آقای قرائتی است و در مورد طرح چهره به چهره تبلیغی که آن زمان قرار بود برگزار شود نکاتی را به من گفتند و تاکید داشتند که حتما موضوع تفسیر قرآن را در این طرح تبلیغی درج کنیم.
وی ادامه داد: من در همان لحظه گفتم حتما این موضوع را مطرح خواهم کرد و ایشان بلافاصله گفت همین الان مطرح کنید و پاسخ را به من بدهید و من ۳۰دقیقه دیگر تماس میگیرم. برای بنده جای تعجب داشت که ایشان با چه جدیتی موضوع قرآنی را پیگیری میکنند. ایشان در موضوع قرآن بسیار جدی و پرانرژی هستند و در تمام این سالها و همین امروز هم ایشان در این خصوص همچنان پر انرژی فعالیت دارند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی بیان کرد: هرکسی در هرجایگاهی برای ترویج امر قرآن باید به همین شکل باشند. با این همه تلاش آقای قرائتی معتفد است حق قرآن ادا نشده است. امیدواریم بتوانیم در امر قرآن هرآنچه در توان داریم بگذاریم.
حجتالاسلام تقیزاده -رئیس سازمان دارالقرآن کریم- نیز با اشاره به آیه ۷۹ سوره آل عمران « مَا کَانَ لِبَشَرٍ أَنْ یُؤْتِیَهُ اللَّهُ الْکِتَابَ وَالْحُکْمَ وَالنُّبُوَّةَ ثُمَّ یَقُولَ لِلنَّاسِ کُونُوا عِبَادًا لِی مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَٰکِنْ کُونُوا رَبَّانِیِّینَ بِمَا کُنْتُمْ تُعَلِّمُونَ الْکِتَابَ وَبِمَا کُنْتُمْ تَدْرُسُونَ» اظهار کرد: حلقههای میانی برای اتصال ولایت و مردم را رهبر معظم انقلاب بارها مطرح میکنند، ربانیون در ادبیات قرآنی نیز منظور کسانی هستند که این هدف را به پیش میبرند. آقای قرائتی یکی از این ربانیون هستند.
در بخش پایانی این مراسم با حضور حجتالاسلام والمسلمین قرائتی از یکصد و پنجاهمین شماره نشریه قرآنی رایحه رونمایی شد.
برای مشاهده گزارش تصویری این مراسم در اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام