رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب:

فوتبال سرپل‌ذهاب را به سمت رکود برده‌اند ‌

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب با انتقاد از واگذاری تنها زمین فوتبال این شهرستان به بخش خصوصی، گفت: این مسئله باعث شده فوتبال ما به سمت رکود برود.

اقبال نوروزی در گفت و گو با ایسنا، با گلایه از وضعیت نامناسب زیرساخت های ورزشی در سرپل ذهاب، اظهار کرد: تا پیش از زلزله سال ۱۳۹۶روند خوبی را از نظر زیرساخت های ورزشی در این شهرستان طی می کردیم، اما متاسفانه با وقوع زلزله و عدم مدیریت مسئولین ورزش، بسیاری از این زیرساخت ها از بین رفت.

وی افزود: سالن مجموعه  ورزشی احرار مهمترین سالن ورزشی شهرستان بود که پس از زلزله تقریبا غیرقابل استفاده شد و حتی ساختمان اداری ورزش و جوانان شهرستان هم احیاء نشد.

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب تصریح کرد: مدیرکل پیشین ورزش و جوانان استان رابطه خوبی با فوتبال نداشت و حتی با آن در تضاد بود، با این حال مشکلی در بحث امکانات نداشتیم و مخالفتی برای در اختیار گذاشتن امکانات با ما نداشت.

وی یادآورشد: با روی کار آمدن مدیرکل فعلی ورزش و جوانان استان انتظار می رفت شرایط خوبی پیش روی فوتبال استان باشد، اما متاسفانه تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده و حتی طبق ماده ۸۸ و ۲۷ تمام زمین های ما و شهرستانهای اسلام آبادغرب و گیلانغرب به بخش خصوصی واگذار شد.

نوروزی اضافه کرد: هرچند می دانیم ورزش و جوانان استان ملزم به اجرای این قانون بوده، اما انتظار داشتیم حداقل چاره ای هم برای رشته های ورزشی مثل فوتبال می شد تا به رکورد نروند. از هیات فوتبال استان هم گلایه داریم، که چرا در مقابل واگذاری تنها زمین شهرستان ایستادگی نکرد.

به گفته این مسئول، هیات فوتبال سرپل‌ذهاب هم در مزایده واگذاری زمین شرکت کرده بود، اما به دلیل بالابودن قیمت مزایده نتوانست برنده شود و به بخش خصوصی واگذار شد.

وی در ادامه افزود: هفت سال است ریالی پول از اداره ورزش و جوانان استان نگرفته‌ایم و از طرفی وقتی زمین های فوتبال را طبق ماده ۸۸ به اجاره می دهند، باید بخشی از درآمدهای آن را به هیات بازگردانند تا این رشته را سرپا نگاه داریم، نه اینکه صرف کمک به هیات های دیگر شود.

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب تاکید کرد: در سرپل‌ذهاب تنها یک زمین فوتبال داشتیم که حدود شش ماه پیش آن را طبق ماده ۸۸ به بخش خصوصی واگذار کردند و در حال حاضر تیم‌هایمان برای تمرین و مسابقات باید هزینه های زیادی را به بهره بردار آن بدهند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر فوتبال سرپل‌ذهاب ۹ تیم را در رده های مختلف سنی در لیگ های باشگاهی استانی و کشوری دارد، اما برای تمرین با مشکل مواجه شده اند، چرا که برای هر تایم ۱.۵ ساعته باید حدود ۶۰۰ هزار تومان بپردازند، یعنی برای ۱۲ جلسه تمرین در ماه باید هفت میلیون تومان تنها پول اجاره زمین بپردازند که خارج از توان آنها است.

نوروزی اضافه کرد: زمین چمن سرپل‌ذهاب تا پیش از واگذاری به بخش خصوصی شرایط خوبی داشت، اما از زمانی که واگذار شده، به سمت نابودی رفته و به حفظ و نگهداری آن چندان توجه نشده است.

وی ادامه داد: واگذاری تنها زمین چمن سرپل‌ذهاب باعث رکورد در فوتبال این شهرستان شده و تیم های باشگاهی ما که از نظر اقتصادی ضعیف بودند، اکنون شرایط بسیار بدی را پشت سر می گذارند.

ماجرای عجیب حذف تیم شهدای بازی دراز از لیگ مناطق کشور

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب در ادامه از اجحافی که در حق یکی از تیم های این شهرستان هم شده پرده برداشت و گفت: در مسابقات قهرمانی زیر ۱۸ سال استان، انتخابی لیگ مناطق کشور، تیم کیان زاگرس به مقام قهرمانی رسید و تیم شهدای بازی دراز در جایگاه دوم ایستاد.

وی افزود: طبق قانون، تیم های اول و دوم می توانند در لیگ مناطق حضور پیدا کنند، لذا تیم شهدای بازی دراز به همراه کیان زاگرس به عنوان نماینده استان باید در این لیگ شرکت می کردند، اما متاسفانه فردی با استفاده از لابی‌گری تیم دیگری را جایگزین تیم شهدای بازی دراز کرد تا عملا تیم ما از حضور در این رقابت‌ها محروم شود.  

آموزش و پرورش با فوتبال سرپل‌ذهاب همکاری ندارد 

نوروزی در ادامه با گلایه از عدم همکاری آموزش و پرورش با فوتبال این شهرستان، گفت: اوج مسابقات لیگی ما در فصل زمستان و زمانی است که دانش آموزان در حال تحصیل هستند، اما متاسفانه آموزش و پرورش برای حضور دانش آموزان در مسابقات همکاری نمی کند.

وی ادامه داد: از طرفی خود آموزش و پرورش یک مدرسه فوتبال غیرمجاز راه اندازی کرده و معلم های ورزش که هیچ مدرک مربیگری فوتبال ندارند، به آموزش فوتبال دانش آموزان می پردازند که این مسئله هم به مربیان فوتبال دارای کارت شهرستان و هم به این رشته ضربه وارد می کند.

فوتبال سرپل‌ذهاب متحول شده

رئیس هیات سرپل‌ذهاب در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هفت سال حضورش در هیات فوتبال سرپلذهاب، اظهار کرد: زمانی که هیات را تحویل گرفتیم، تنها چهارمربی کارت دار در این شهرستان فعالیت می کردند، اما اکنون ۲۱ مربی در بخش فوتبال و پنج مربی هم در بخش فوتسال داریم.

وی تصریح کرد: تا هفت سال پیش تعداد باشگاه های ثبت شده فوتبال در این شهرستان صفر بود، اما اکنون شش باشگاه مجوزدار داریم که در این رشته فعالیت می کنند.

نوروزی تاکید کرد: زمانی در این شهرستان حتی یک مدرسه فوتبال هم نداشتیم، اما  در حال حاضر چهار مدرسه فوتبال فعال داریم که این رشته را به علاقمندان آموزش می دهند.

وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته تیم های سرپل‌ذهاب حضوری فعال در لیگ های فوتبال استان داشته‌اند، عنوان کرد: تیم بزرگسالان شهدای بازی دراز تاکنون چهار عنوان قهرمانی استان را بدست آورده که یک رکورد بین تیم های استان به شمار می رود.

رئیس هیات فوتبال سرپل‌ذهاب خاطرنشان کرد: در فوتسال آقایان هم تیم شاهین غرب این شهرستان سه دوره قهرمان لیگ برتر استان شده است.

وی درادامه با بیان اینکه هیات فوتبال سرپل‌ذهاب در سال ۱۴۰۲ سالی فعال و پویا را پشت سر گذاشت، افزود: در این مدت مسابقات جام نوروز را با همکاری هیات ورزش روستایی، مسابقات فوتسال آزاد کارمندی جام رمضان، فستیوال بین مدارس، برگزاری کلاس های داوری، لیگ فوتبال شهرستان با حضور هشت تیم، مسابقات پیشکسوتان، جوانان و... را برگزار کردیم.

به گفته این مسئول، در حال حاضر از شهرستان سرپل‌ذهاب دو داور و سه نفر به عنوان نماینده فدراسیون در بخش بانوان و آقایان در لیگ مناطق فوتبال حضور دارند.

نوروزی خاطرنشان کرد: در بخش فوتبال زیر ۱۵ سال هم تیم ما به عنوان قهرمانی استان دست یافت و به مسابقات فوتبال لیگ مناطق کشور راه پیدا کرد.  

وی یادآور شد: امسال با خلاقیت هیات فوتبال سرپل‌ذهاب برای اولین بار مسابقات فوتبال مدارس غرب استان را با شرکت شش شهرستان شامل گیلانغرب، دالاهو، اسلام آبادغرب، جوانرود، سرپلذهاب و قصرشیرین از دی ماه در شش رده سنی آغاز کرده‌ایم.

به گفته این مسئول، شهرستان سرپل ذهاب حدود ۶۴۷ فوتبالیست سازمان یافته دارد که رتبه سوم را در بین شهرستان های استان به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402121913286
  • خبرنگار : 50184