حسین صالحی با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر تأمین سلامت فراوردههای خام دامی همچون سالهای گذشته همزمان با سراسر کشور از ۱۹ اسفندماه در سراسر استان آغاز و تا ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ ادامه خواهدداشت.
صالحی افزود: در این طرح ۳۴ اکیپ ثابت و سیار در سطح استان در دو نوبت کاری از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ به امر نظارت و کنترل بهداشتی فراوردههای خام دامی مصرفی مردم می پردازند.
وی افزود: در طول مدت اجرای طرح تمام کشتارگاههای صنعتی و سنتی دام و طیور به جز روزهای پنج شنبه فعال بوده و خدمات ارائه میدهند.
صالحی با اشاره به دستورالعمل های بهداشتی نظارت بر تولید، عرضه و نگهداری فراورده های خام دامی، گفت: اصناف و مراکز عرضه مواد خام دامی از دپوی لاشه دام سبک و سنگین و مرغ تازه سرد اجتناب کنند، نظارت مستمر کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در قالب اکیپ های ثابت و سیار، بر تولید، حمل و نقل و عرضه فراورده های خام دامی در جهت اطمینان شهروندان از سلامت و بهداشت محصولات دامی و تأمین سلامت این فراورده ها جهت مصرف کنندگان و مسافران نوروزی خواهد بود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان بیان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ازجمله عرضه مواد خام دامی خارج از مراکز مجاز، کشتارغیرمجاز، عرضه محصولات با مغایرت نشانه گذاری و ... مراتب را به نزدیکترین شبکه دامپزشکی و یا از طریق تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲ با کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در سراسر استان در میان بگذارند، گرچه بهترین بازرس خود مردم هستند که می توانند از حق خود برای دستیابی به مواد غذایی سالم و بهداشتی با کیفیت استفاده نماینکنند.
انتهای پیام