دکتر امیرحسین نقیپور اظهار کرد: براساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی، این ادارهکل اکیپهای خود را از ۱۹ اسفند تا۲۱ فروردین سال ۱۴۰۳ و عید فطر فعال کرده است.
وی با بیان اینکه این طرح در ایام نوروز و در ادامه نیز در ایام ماه مبارک رمضان اجرا میشود، افزود: در این طرح ۳۷ نفر بازرس نظارتی از دامپزشکان و کارشناسان استان همدان در قالب ۱۱ اکیپ ثابت و ۱۶ اکیپ سیار در دوشیفت کاری به مدت ۳۲ روز فعالیت میکنند.
نقیپور ادامه داد: با استفاده از سامانه آنلاین بازرسی موادخام دامی طراحی شده، در بازرسیهای طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان همدان، زمان و مکان بازرسی به صورت لحظهای قابل رصد است و حتی امکان تصویربرداری و ارسال به صورت آنلاین وجود دارد.
وی افزود: تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی در سطح استان شامل کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بستهبندی، سردخانههای نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستورانهای بینراهی و درونشهری، هتلها و آشپزخانهها مشمول این طرح بوده و به صورت مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت.
نقیپور برگزاری گشتهای مشترک با سایر دستگاههای ذیربط به منظور تشدید نظارت و افزایش بازدارندگی تخلفات بهداشتی را از دیگر برنامههای ادارهکل دامپزشکی و شهرستانهای تابعه در سطح استان دانست و خاطرنشان کرد: دامپزشکی همدان ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را برای سیر مراحل قانونی مراجع قضایی ارجاع میدهد تا در این مراجع تصمیمگیری لازم برای برخورد قانونی با آنها از جمله جریمه، پلمب و یا هر گونه برخورد دیگر اعمال شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی استان همدان، وی گفت: به شهروندان توصیه میشود محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به بازرسان دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام