به گزارش خبرنگارایسنا، در این همایش ملی که با حضور مهاجر معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی، جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج، علیزاده شایق رئیس انجمن برنج کشور و جمعی از مدیران سازمان جهاد کشاورزی مازندران و شهرستانها، محققین، کارشناسان و کشاورزان به میزبانی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل برگزار شد، نمایندگانی از طیفهای مختلف اعم از مسؤولین، پژوهشگران، اساتید دانشگاهی، کشاورزان شالیکار و تجّار برنج با ارائه سخنرانی درخصوص مسائل و چالشهای پیرامون تولید برنج و مشکلات کشاورزان بحث و گفت وگو کردند.
معاون موسسه تحقیقات برنج کشور دراین همایش با اشاره به اینکه پس از دو سال وقفه به علت بیماری کرونا ، نوزدهمین دوره همایش ملی برنج درآمل برگزار شد، گفت، هدف اصلی این همایش بررسی موانع پیش روکشت، برداشت و فرایند فروش آن درسال زراعی پیش رو با ارائه جدیدترین یافته های تحقیقاتی محققان درحوزه تولید برنج بوده است.
وحید خسروی افزود: حفظ زیست بوم شالیزار برای نسل آینده، افزایش بهره وری و کاهش ضایعات، تکنولوژی های جدید وافزایش بهره وری، نقش مکانیزاسیون درکاهش هزینه تولید و جایگاه مصرف کننده درپایداری تولید از محورهای اصلی وتعیین شده درهمایش نوزدهم بوده است.
وی ادامه داد: آخرین دستورالعمل ها و یافته های تحقیقاتی در زمینه تولید تا برداشت برنج و رفع مشکلات از دیگر مواردی بوده که دراین همایش سعی شده تا با حضور محققان و کارشناسان مطرح و نتایج مثبت این دستاوردها دراختیار بهره برداران حوزه تولید برنج قرار بگیرد.
معاون موسسه تحقیقات برنج کشور تصریح کرد: درپایان این همایش یک روزه، دستاوردها و نتایج جمع بندی یافته های تحقیقاتی محققان و کارشناسان در بخش های مختلف برای بهره برداری به سازمان های جهادکشاورزی استانهای برنج خیز کشور برای استفاده برنج کاران ارسال خواهد شد.
همچنین همزمان با برگزاری نوزدهمین همایش ملی برنج، نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای علمی و فنی مرتبط با برنج در محل معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل به نمایش گذاشته شد.
انتهای پیام