به گزارش ایسنا، این مرکز همچنین اعلام کرد: اکثر پوششهای خبری از حملات اخیر در غزه و اقدامات اسرائیل در این باریکه با سوگیری همراه هستند.
به نقل از شبکه خبری الجزیره، در این گزارش همچنین آمده، چشمانداز کلی رسانهای انگلیس با نادیده گرفتن زمینه و تاریخ اشغال فلسطین و غزه، «همسو با روایت اسرائیلی بوده که به طور مدام تلاش دارند تا حمله به غزه و کرانهباختری را به عنوان نبرد بین نور و تاریکی نشان دهند.»
در ادامه این ناظر رسانهای میگوید که برخورد با ارتش رژیم صهیونیستی به عنوان منبعی معتبر در کسب اطلاعات و انتشار اخبار، یکی از شکستها و ناکامیهای خبرنگاران و رسانهها بوده است. همچنین تفاوت در استفاده نوع واژهها و کلام یک ویژگی منظم پوشش دهی اخبار است به طوری که جان باختن فلسطینیها در مقایسه با اسرائیلیها اغلب کم اهمیت جلوه داده میشود.
در ادامه این گزارش همچنین آمده است، اعتراضات و خواستههای حامیان فلسطین و فعالان به صورت مکرر محکوم شده، سوءتعبیر شده و از سوی بسیاری از رسانههای ملی هدف قرار گرفته شده است. رسانههای جناح راست به خصوص در قبال چنین حامیانی موضعی خصمانه دارند و آنها را حامیان تروریسم و ضد یهود و مخالف ارزشهای انگلیس میدانند.
انتهای پیام