برای ماه رمضان و نوروز

۳۶۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در اسفند ماه و نیمه اول فروردین ماه سال آینده ۳۶۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار خواهد شد.

مهدی شکاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با توجه به جوجه‌ریزی دو میلیون و ۱۴۷ هزار و ۲۰۷ قطعه‌ای در مرغداری‌های استان از نیمه دوم دی تا پایان بهمن ماه امسال پیش‌بینی می‌شود اسفند ماه و نیمه اول فروردین سال آینده که همزمان با ماه مبارک رمضان و عید نوروز است، ۳۶۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شود.

وی با اشاره به اینکه میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان در بهمن ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۵۳ درصدی داشته است، گفت: میزان جوجه‌ریزی انجام‌شده در این مدت، یک میلیون و ۴۶۳ هزار و هشت قطعه جوجه گوشتی بوده است.

شکاری افزود: در ۱۱ ماه نخست امسال در مرغداری‌های استان بیش از ۱۱.۵میلیون قطعه جوجه‌ریزی شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵.۵ درصد رشد داشته است. اکنون ۱۱۴ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت سه میلیون و ۳۰۸ هزار و ۸۴۰ قطعه در استان در حال فعالیت است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402121611538
  • خبرنگار : 50046