محمد حسینزاده در نشست هم اندیشی و هم افزایی مدیران ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و صنعت، معدن و تجارت که در راستای برگزاری هفدهمین نمایشگاه قرآن و عترت برگزار شد با بیان این مسئله که برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت میتواند محفلی برای هم نوایی و هم داستانی فعالان قرآنی و فرهنگی باشد، اظهار کرد: امسال بهار قرآن و طبیعت، بهار نزهت و معنویت در هم آمیخته تا اتفاق مبارکی را رقم بزند.
وی اضافه کرد: قرآن به مثابه نخ تسبیحی توانسته است نزدیک به ۲ میلیارد مسلمان در جهان را به هم پیوند دهد و زبان و کتاب راهنمای مشترکی برای همه آنان تلقی شود. در همان حال که ماه متبرک رمضان، ماه هم دلی و هم داستانی مسلمانان جهان است، میتوان از این ماه به عنوان بزرگترین محفل الهی نیز نام برد.
حسینزاده ادامه داد: قرآن به واسطه جامع بودنش در تمام حوزههای زندگی از سبک زیستن و تعالی تا ایدئولوژی و تفکر آرمانی، از مواضع اقتصادی و اجتماعی تا مباحث فرهنگی و هنری، صاحب نظر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امسال چون هرسال، نمایشگاه قرآنی در سطح ملی و بینالملل با حضور همه فعالان قرآنی، موسسات فرهنگی - مذهبی، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، حوزههای علمی - دینی و تشکلهای قرآنی در پایتخت معنوی ایران، برگزار میشود.
وی عنوان کرد: نمایشگاههای قرآنی با تجلی ظرفیتهای قرآن چه در ظواهر آیات و به وجود آوردن فضای روحانی و چه در معرفی این ظرفیتها میتوانند موجبات تعالی فرهنگ جامعه مبتنی بر آیات الهی را فراهم کنند.
بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، امیررضا رجبی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با تأکید بر اثر بخشی حضور نوجوانان و جوانان در این نمایشگاه، گفت: ایجاد فضای لازم و پشتیبانی از فعالان فرهنگی و قرآنی حاضر در غرفههای نمایشگاه قرآن در جذب هرچه بیشتر قشر نوجوان و جوان و حمایت از این تعامل مردمی با نهادهای غیر دولتی، میتواند اثر بخشی بالایی در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه جوان ایرانی داشته باشد.
انتهای پیام