امیر مقدم شامگاه یکشنبه 13 اسفند در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان چابهار که با محوریت تشکیل ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان چابهار برگزار شده بود، گفت: ما امسال نسبت به سال گذشته در بحث خدمات رسانی در حوزه سفر نقاط قوت پیدا کرده ایم، یکی از معضلات در سال گذشته ضعف در خدمات بهداشتی بود، امسال ۹۶ چشمه سرویس های بهداشتی نسبت به سال گذشته افزایش یافته و ۱۲۰ واحد سرویس های بهداشتی هم با تعمیر و بهسازی مورد بهره برداری قرار گرفتند.
وی با تاکید بر اینکه در شرایطی هستیم که در روزهای پیک عملا مشکلی نخواهیم داشت، افزود: تلاش کردیم که خدماتی کاملاً منظم و در شأن مردم و گردشگران فراهم کنیم. البته مشکلاتی وجود دارد؛ اما تلاش می کنیم در حوزه بهره برداری آنچه شأن مردم هست را رعایت کنیم.
مقدم با بیان اینکه ۱۰۰ واحد اقامتی در ایام عید در غالب خانه های مردمی شناسنامه دار و دارای کدینگ لازم به شبکه اقامتی ما اضافه خواهد شد، گفت: با مصوباتی که در ستاد سفر داشتیم ۴۵ واحد اقامتی جدید نیز با خدمات ویژه که پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد دارند، امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسند.
وی افزود: ۸۰ تخت اقامتی هم از امکانات سازمان در شرایط پیک اضافه خواهد شد. بنابراین خدمات امسال ما نسبت به سال گذشته تقویت خواهد شد. ضمن اینکه که مجموعه دانشگاهی و خدماتی که خوابگاه دارند، در ایام پیک در شرایط خدمات سفر قرار خواهند گرفت و حداقل ۵۰ سوئیت هم به خدمات اقامتی ما اضافه خواهد شد.
وی درباره اتخاذ تدابیری برای سفر ارزان اظهار کرد: قطعاً باید تدابیری پیش بینی شود که بتوان در زمان پیک خدمات ارزان داشت. مذاکرات قطعی با تعدادی از بانک ها در قالب بن کارت ها و سفر کارتها انجام داده ایم که در اختیار آژانس ها و بنگاه های گردشگری قرار می گیرد.
مقدم با بیان اینکه ما امسال دو خط اعتباری را تعریف کردیم، گفت: یک خط اعتباری ۷ میلیارد و۵۰۰ میلیون تومانی فعال شده، در سال گذشته ۷ میلیارد تومان برای تقویت خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان امام علی تخصیص یافت و ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از آن خرج شده و مابقی آن هم هر وقت لازم باشد در اختیار تیم درمانی قرار بگیرد، پرداخت خواهد شد.
وی افزود: قرارداد یک خط اعتباری ۲ میلیارد تومانی هم با هماهنگی رئیس دانشگاه علوم پزشکی چابهار ابلاغ شد، که بتوانیم در حوزه تقویت نظام بهداشتی کمک حال شبکه بهداشت باشیم، تا این لحظه حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از این مبلغ پرداخت شده است.
مقدم با تاکید بر اینکه مرکز جامعه سلامت سازمان منطقه آزاد قرار بود در ایام دهه مبارکه فجر افتتاح شود، اما به دلیل مسائل قراردادی و تورمی پیمانکار نتوانسته کار خود را به اتمام برساند، گفت: ما هم محدودیت های قانونی داریم که نمی توانیم هر کاری که انجام دهیم، با این حال پروژه الان پیشرفت فیزیکی حدود ۹۰ درصد دارد که با تدبیری که اتخاذ شد تلاش می کنیم تا پایان سال یک طبقه از این مرکز جامع تیس را در اختیار بهره بردار قرار دهیم که بتواند به صورت موضوعی و موضعی خدمات رسانی را افزایش دهد و آنجا هم به شبکه خدماتی ما اضافه خواهد شد.
وی در خصوص ترافیک، اظهار کرد: این تکلیف ما و همکاران ما است که در جانمایی فضاها و مکان ها اقدامات لازم را برای مدیریت و انتقال ترافیک و تعریف پارکینگ ها داشته باشیم. امسال به دلیل میزان جذابیت های منطقه هر روز ترافیک در حال افزایش است، از این رو تلاش کردیم در حوزه خدمات انتظامی در کنار دوستان باشیم.
مقدم در خصوص پرواز و هزینه ها، گفت: هزینه های پرواز بسیار بالاست و باید به این مسائل ورود کنیم و تدابیری اساسی برای آن بیندیشیم. در حال حاضر پروازها تا بیست روز آینده تکمیل ظرفیت شده اند.
وی با اشاره به اینکه در رابطه با صف پمپ های بنزین هم ناراضی هستیم، گفت: مدیریت صف از مسئله کمبود بنزین و قاچاق بنزین جداست. امروزه در حوزه خودروهای دیزلی و هم در مورد خودروهای بنزینی میبینیم که این مسئله وجود دارد، مدیریت قاچاق باید صورت بگیرد.
انتهای پیام