علیرضا حسینی، امروز ۱۳ اسفند با بیان اینکه صنایع تبدلی تکمیل کننده زنجیره تولید است به خبرنگاران رسانههای گروهی، اظهار کرد: محصولات کشاورزی تولید شده در سطح استان برای عرضه به بازار باید بسته بندی و فراوری شود تا با ارزش افزوده واقعی به دست مصرف کننده برسد.
وی با اشاره به اینکه محصول عناب در سایه فراوری در کارخانجات بیرجند، قاین و خوسف به حبه تبدیل و به نرخ واقعی خود نزدیک شده است، ادامه داد: همچنین محصول زرشک در گذشته به صورت خشک به بازار عرضه می شد اما در سال های اخیر با فراوری به صورت آب زرشک یا مربا به مصرف کننده عرضه میشود.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: گسترش فرهنگ تازه خوری زرشک در دستور کار قرار دارد به طوریکه زرشک تازه امسال با کمک دستگاه های دان کن زرشک انجام و پس از انجماد، به شهرهای مختلف ارسال شده است.
وی با بیان اینکه خاصیت دارویی زرشک در مصرف آن به صورت تازه است، افزود: بدون شک ارزش افزوده ارائه محصول زرشک به صورت تازه در بازار به جیب زرشک کاران می رود و از سوی دیگر دغدغه کشاورزان در بحث خشک کردن این محصول و دفع آفات را کاهش میدهد.
حسینی به فعالیت ۳۵ بارگاه زرشک در روستای گازار شهرستان قاینات اشاره کرد و گفت: پیشنهاد راهاندازی شهرک صنعتی صنایع تبدیلی به وزارت جهاد ارائه شده تا با اختصاص زمین، فراوری محصولات کشاورزی توسط مردم در دستور کار قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح زمین به صورت رایگان به مردم ارائه می شود و مردم در زمینه صنایع تبدیلی (باغی، زراعی، دامی و ...) اقدام میکنند.
انتهای پیام