دکتر عالمیان در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در این فصل افراد در معرض ابتلا به عفونت های تنفسی قرار دارند، افزود: مصرف آنتی اکسیدانها شامل میوهها، سبزیها، نان و غلات از نیازهای اساسی در این روزهاست.
وی اضافه کرد: مواد غذایی سرشار از ویتامین A و پیشسازهای آن، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین D آنتی اکسیدانها قوی هستند که مصرف روزانه آن توصیه میشود.
این پزشک با بیان اینکه انواع فلفل شیرین، فلفل سبز و فلفل دلمهای به صورت خام سرشار از ویتامین C هستند و مصرف آن ها هم توصیه میشود، ادامه داد: میوههای زرد و قرمز، پیشسازهای ویتامین A مورد نیاز بدن را تامین میکنند.
وی خاطرنشان کرد: سبزیجات سبزرنگ همچون سبزی خوردن، کاهو و اسفناج موجب افزایش مقاومت بدن در مقابل عفونتهای تنفسی می شوند و ویتامینE موجود در دانههای روغنی و روغنهای سالم همچون روغن ذرت و زیتون، آنتی اکسیدانهایی هستند که نقش بسزایی در خنثی کردن مواد اکسیداتیو موجود در بدن دارند.
عالمیان همچنین مصرف مغزهایی مثل گردو و دانههای روغنی که حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ هستند، ماهیهای همچون قزل آلا و کیلکا برای تامین امگا-۳ و ویتامین D را توصیه کرد.
انتهای پیام