به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در جلسه «شورای توسعه فرهنگ قرآنی» که پیش از ظهر امروز پنجشنبه برگزار شد، همافزایی و همفکری برای استفاده از همه ظرفیتها در جهت توسعه فرهنگ قرآنی در کشور را از مهمترین وظایف این شورا برشمرد و بر توجه بیش از پیش به نقش مساجد، مدارس و دانشگاهها به عنوان مراکز مهم برای آموزش و نشر معارف قرآنی تاکید کرد.
رئیس جمهور همه دستگاههای اجرایی و نهادهای حاکمیتی را مخاطب و اولویت اصلی برای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی دانست و با بیان اینکه افزایش آشنایی آحاد جامعه با فرهنگ قرآنی، نقش موثری در رفع بسیاری از معضلات و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی کشور خواهد داشت، آشنایی بیش از پیش کارمندان، کارشناسان و مدیران کشور با قرآن و فرهنگ قرآنی را گامی مهم در این زمینه دانست و به مسئولان مرتبط توصیه کرد ساز و کار لازم برای تحقق آن را فراهم کنند.
رئیسی در ادامه با اشاره به نقش دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی به عنوان دو کانون و مرکز بسیار مهم تربیت مربی و معلم، در ترویج فرهنگ قرآنی کشور، اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی علاوه بر توجه به تربیت مربیان قرآنی، میتوانند با تعمیم آموزش معارف قرآنی به مربیان و معلمان سایر رشتهها نقش قابل توجهی در ترویج قرآن میان نسل جوان ایفا کنند.
رئیس جمهور همچنین استفاده از ظرفیتهای مردمی را شرط موفقیت در توسعه فرهنگ قرآنی دانست و ضمن تأکید بر پرهیز از معطل نگه داشتن امر ترویج و تبلیغ قرآن کریم به بودجه و مسائل مالی، تصریح کرد: دستاندرکاران و متولیان ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی باید تلاش خود را معطوف به مردمی کردن و تقویت فعالیتهای مردمی در حوزه قرآن از جمله برگزاری جلسات خانگی کنند.
«پرهیز از موازیکاری در ترویج و تبلیغ قرآن با همافزایی و هماهنگی مؤسسات قرآنی»، «توجه ویژه به استفاده از ظرفیت کنشگران قرآنی در فضای مجازی»، «اهمیت کار دانشبنیان در فعالیتهای قرآنی»، «استفاده بیش از پیش از مفاهیم و فرامین زندگیساز قرآن در ساحتهای مختلف جامعه»، «ضرورت توجه به آموزش قرآن در مهدکودکها» و «لزوم تهیه خبرنامه از رویدادهای قرآنی در سطح کشور و جهان برای فعالین قرآن» از دیگر توصیهها و نکات مهم رئیس جمهور در جمع اعضای شورای توسعه فرهنگ قرآنی بود.
رئیسی در پایان خطاب به اعضای شورای توسعه فرهنگ قرآنی، گفت: فرصتی که امروز از سوی خدای متعال برای توسعه، ترویج و تبلیغ قرآن کریم به شما عنایت شده، فرصت بسیار مغتنم و مبارکی است که شکرانه آن مضاعف کردن تلاشها و فعالیتها برای آشنایی هر چه بیشتر و بهتر جامعه با قرآن کریم است.
در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور کلیات برنامه سال ۱۴۰۳ شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای اجرای اسناد راهبردی، بررسی و مصوبه مجمع مشورتی شورا در خصوص تشکیل ستاد ملی ترویج و فرهنگسازی تدبر قرآنی نیز به تصویب رسید.
انتهای پیام