به گزارش ایسنا، علیرضا کلاهی امروز در نشست «انقلاب صنعتی چهارم: از روایت تا تجارت» با اشاره به اثرات انقلاب صنعتی چهارم، تاکید کرد: این روند بهویژه بر ابعاد مدیریتی اعم از رهبری تا حاکمیت، استراتژیک، صنایع اساسی، هوشمندسازی، پایداری و رقابتپذیری اثرگذار است.
وی این اثرات انقلاب صنعتی را ناشی از تغییر فناوری دانست و اطهار کرد: وقتی صحبت از انقلاب چهارم صنعتی میشود، منظور تنها فناوریهای مربوط به رباتها و هوش مصنوعی نیست، بلکه تحول دیجیتال را نیز شامل میشود.
کلاهی با بیان اینکه هیچ کدام از صنایع کشور در لبه نوآوری حرکت نمیکنند، یادآور شد: کارهایی که تاکنون در صنایع برای تحول دیجیتال شده، بیشتر مدلهایی است که با مدلهای کسب و کار ایران سازگاری دارند.
رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران، مواد اولیه را کلید اصلی فعالیت در صنعت دانست و گفت: در تجربهای که در صنعت کابلسازی به عنوان یکی از صنایع هزینه داشتیم، اقداماتی را اجرایی کردیم و توانستیم امسال جزء صنایع زیانده نباشیم.
وی با اشاره به فرایند کاهش هزینهها و ارتقای بهرهوری در یکی از صنایع کابلسازی از طریق تحولات دیجیتال، خاطر نشان کرد: برخیها اعتراض میکنند مطرح کردن موضوعاتی چون تحول دیجیتال در ایران زود است، ولی من معتقدم اتفاقا این موضوع در ایران پاسخگو است.
کلاهی، یکپارچهسازی سیستمهای تولید، ایجاد بیگ دیتا از دستگاهها و اپراتورها و امکان پایش خط در لحظه را از اهداف تحول دیجیتال ذکر کرد و یادآور شد: ولی ما برای اجرای آن با چالشهایی چون نبود زیر ساختهای مناسب و عدم امکان ایجاد ارتباط صحیح سازمانها با محیط بیرونی توسعه یافته مواجه هستیم.
انتهای پیام