به گزارش ایسنا، صادق محصولی در نشست خبری در خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه مردمسالاری دینی در ایران امری تزیینی نیست بلکه واقعی است، گفت: این خلاف لیبرال دموکراسی در جهان است که مثلاً در آمریکا هرگز حاکمیت را از دست دو حزب خارج نکرده است.
وی افزود: مردمسالاری دینی در ایران امری واقعی است. انتخابات دموکراتیک و آزاد در ایران محصول جمهوری اسلامی است. برخی جریانات در عین اینکه مدعی تبعیت از خط امام هستند، اما با رفتار و گفتارشان مانع مشارکت بیشتر مردم در موضوعاتی مثل انتخابات میشوند.
محصولی با تاکید بر اینکه جبهه پایداری هیچگاه به سمت سکولاریسم نخواهد رفت، تاکید کرد: انتخابات در ایران با گرایشها و سلایق مختلف صورت میگیرد و اثر وضعی آن، اصلاح حکمرانی و رفع مشکلات در اداره کشور است.
دبیر کل جبهه پایداری یادآور شد: جبهه پایداری تضعیف هر کدام از قوا را گناه نابخشودنی و تضعیف دولت را تضعیف نظام می داند.
وی با بیان اینکه وحدت جبهه پایداری با شورای ائتلاف، به این معنی نیست که این دو گروه یکی شدند، افزود: ما هردو با اغماض از اختلافات و توجه به مشترکات، میخواهیم نسیم وحدت را به جامعه القا کنیم.
دبیر کل جبهه پایداری تاکید کرد: در گذشته هم بارها با این دوستان وحدت کردیم و هرچقدر جلوتر آمدیم، به مشترکات نزدیکتر شدیم و به جای سهمیهبندی، به شایسته محوری قائل هستیم.
محصولی با بیان اینکه جبهه پایداری تحزب را برای کادرسازی و پرورش حکمرانان جوان لازم میداند، اظهار کرد: ما انتخابات را از آن توده مردم میدانیم. این جبهه انتخابات را مردمبنیاد و مردمگرا میخواهد چون به قول امام خامنهای مشروعیت و مقبولیت جمهوری اسلامی بسته به حضور و مشارکت مردم در انتخابات است.
دبیرکل جبهه پایداری تاکید کرد: جبهه پایداری انتخابات آتی را یوم الله و راهی برای کارآمدترشدن و انقلابیترشدن مجلس دوازدهم و دولت سیزدهم میداند؛ برنامه ریزیهای اقتصادی باید مردممحور باشد. توصیه رهبری بر مردممحور شدن اقتصاد بوده که یکی از شاخصهای آن عدالتمحوری است. مجلس آینده با همکاری قوای سه گانه و دخالتنکردن نمایندگان در قوه مجریه باید بتواند خدمت بیشتری کند و در عین افزایش نظارت باید نمایندگان دوشادوش دولت نسبت به رفع کاستیها در حوزه اقتصادی تلاش کنند. تضعیف دولت گناه نابخشودنی است و یکی از استراتژیهای وحدت کمک به دولت برای حل مشکلات بوده است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره علت مخالفتها با حضور برخی افراد در لیست نهایی شورای ائتلاف، تاکید کرد: ما نه قاضی هستیم و نه وکیل و نه حقوقدان پس نمیشود یکی را متهم کنیم ما اگر میگوییم این فرد در لیست نباشد به این معنا نیست که اگر دربارهاش در فضای مجازی صحبت میشود حتما درست است یا مشکل دارند! همچنین نهتنها این فرد بلکه خیلی از افرادی بودند در لیست که ما خواهان نبودن آنها بودیم.
محصولی در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت جبهه پایداری و جریان شانا و دلیل ائتلاف این جبهه در این دوره با شانا، گفت: ما در جبهه پایداری با دوستان شورای ائتلاف اختلافاتی داشته و داریم. وحدت ما به این معنی نیست که یکی شدیم، بلکه به این معنی است که با اغماض سعی کردیم به جامعه این نسیم وحدت را القا کنیم و به سهم خود سعی کردیم به دوستان دیگر انقلابی هم آن را منتشر و منتقل کنیم.
وی ادامه داد: در گذشته ما بارها با این دوستان وحدت کردیم. من در ۶+۵ یکی از رکنهای جلسات وحدت بین نیروهای انقلابی بودم. از آن موقع گرفته تا لیست دو دوره قبل و زمانی که اصلاحطلبان بیشتر رای آوردند یا همین دوره مجلس فعلی ما لیست مشترک دادیم پس این وحدت چیز جدیدی نیست اما هرچه جلوتر آمدیم به چیزهایی که میخواستیم نزدیکتر شدیم.
دبیرکل جبهه پایداری با اشاره به اینکه بهجای سهمیهبندی شاخص شایستهسالاری را قرار دادیم، تاکید کرد: افرادی که شائبههایی داشتند حدود ۸ - ۷ نفر بودند و دوستان شانا نظرشان بود که آنها در لیست باشند اما خطوط قرمز ما بودند و ما اعلام کرده بودیم هر کس شائبه داشته باشد چه مالی و چه غیره در لیست نباید باشد و دوستان شانا هم با ما توفق کردند. شاخصمحور بودن افراد ملاک ما بود نه سهمیهبندی؛ ملاک ما رسیدن به توافقی بود که در آن رعایت اصول نیز به صورت حداکثری انجام شود.
محصولی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه جبهه پایداری کدام جریان را رقیب خود میداند و اینکه آیا در هیات رییسه مجلس آینده به ریاست قالیباف تن میدهید، گفت: رقیب جبهه پایداری آنهایی هستند که با ارزشهای انقلابی تعارض دارند. هرکسی که در صحنه سیاسی کشور به دنبال پیشرفت کشور و اعتلای جمهوری اسلامی است، پایداری خود را با آنها هم افزا میبیند، فارغ از اینکه اسم آنها در لیست اصولگرا باشد یا نباشد. ملاک ما این است که آیا این افراد بهدنبال پیشرفت نظام و بالا بردن قدرت جمهوری اسلامی هستند؟ کسانی که در کشور سیاهنمایی میکنند و خدماتی که دولت و شخص رئیسجمهوری انجام داده یا پیشرفتهای عمده و قدرتی که در تاریخ بینظیر بوده را نمیبینند، یا کسانی که دنبال تضعیف نظام هستند و آنان که دنبال گرایش به غرب و دیکتههای اعمالشده از کاپیتالیسم هستند، رقیب ما محسوب میشوند.
وی گفت: باید ببینیم بعد از انتخابات ترکیب مجلس چگونه میشود، پایداری چه با این دوستان شورای ائتلاف، سایرین و با آنها که دلسوز انقلاب هستند مثل گذشته همکاری خواهد کرد. از الان نباید در این باره حرف بزنیم و باید دید چه چیزی در مجلس رقم میخورد و نمایندگان مجلس در این باره تصمیمگیری میکنند. ما همکاری را با گروههای انقلابی ادامه خواهیم داد.
محصولی یادآور شد: طبیعتا ما با هفت - هشت گروه صحبت کردیم اما وقتی ائتلاف میکنیم به همین منظور است که بعدا حرفی غیر از ائتلاف زده نشود. قطعا لیست اصلی هر دو جبهه همین لیستی که اعلام شده و اینجا برای یکی از دوستان که گفتند شما قبلا مخالف آقای قالیباف بودید و الان برای ترس از باخت با جبهه آنها ائتلاف کردید، یادآور شوم همانطور که در تبلیغات شاهد بودید دو سرلیست داریم، آقاتهرانی و قالیباف و با احترام به همه اعضای لیست، این دو نفر سر لیست هستند.
دبیرکل جبهه پایداری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه حضور نبویان در لیست با اصرار جبهه پایداری بوده یا خیر، گفت: ما با ائتلاف که صحبت میکردیم مشخص شد که در سازوکاری که شانا تعریف کرده مثل مصاحبه با آن هزار و چند نفر و خروجی ۹۰ نفره و بعد خروجی افراد نهایی، نبودیم. البته این نبود که گروههای مختلف با آنجا مذاکره جدا داشته باشیم، این کار درستی نیست که با گروهی جدا صحبت کنید. اگر میگوییم در لیست نباشد فرض را بر این گذاشتیم که بحث سر این است که مردم نسبت به موضوعی حساسیت نشان میدهند و ما تاکید میکنیم افرادی که شائبه دارند نباشند، نهتنها ایشان بلکه تعدادی دیگری هم که شائبه داشتند.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه جبهه پایداری با وجود اینکه در مجلس یازدهم به عملکرد شورای ائتلاف حتی بیش از اصلاح طلبان انتقاد داشت چطور بار دیگر با شورای ائتلاف لیست مشترک داد؟ گفت: متاسفانه بعضا مثل این سوال فضاسازی رسانهای علیه جبهه پایداری صورت میگیرد و هر دروغی را به عنوان راست به خورد مردم میدهند. این جریان چپ بود که اصرار داشت که پایداری مقابل رئیس مجلس است. ۸۰ تا ۹۰ مقاله بعد از مجمع عمومی اخیر پایداری نوشته شد و تلاش شد تا با پولهایی که معلوم نیست از کجا تامین میشود در جهت اختلافات و ضریب دادن به این اختلافات بنویسند در حالی که چنین چیزی واقعیت نداشت. اصولگرایان به هیچ وجه مجاز نیستند که ایرادات و نواقص را لاپوشانی کنند. انقلابیگری یعنی اینکه اگر ضعفی بود را بیان و در جهت رفع آن تلاش کنیم و خوشبختانه این افتخار دوستان انقلابی بود که در برابر ضعفها سکوت نکردند.
دبیرکل جبهه پایداری تصریح کرد: دولت و مجلس در این مدت کارهای بسیار بزرگی انجام دادهاند و مجلس قوانین بسیار خوبی وضع کرده است. نباید مثل اصلاح طلبان چشم خود را ببندیم و نکات مثبت را نبینیم. در دولت قبل یک هواپیما آوردند و گفتند که بفرمایید هواپیما و وزیری که افتخار او این بود که یک مسکن نساخته بالای پلههای هواپیما رفت و گفت بفرمایید هواپیما! در حالی که دولت سیزدهم تاکنون حدود ۵۷ هواپیما وارد کرده است که البته این انتقاد به دوستان رسانهای دولت وارد است که چرا دستاوردهای دولت را آنطور که باید و شاید بازتاب ندادهاند.
محصولی ادامه داد: ما در داخل شورای مرکزی جبهه پایداری حتی چنین چیزی را نداریم که چون فلانی از ما بوده پس ایرادات او را لاپوشانی کنیم. خیلیها با ما بودند ولی الان دیگر با ما نیستند چون دیدیم ممکن است دیگر تداعیکننده منویات رهبر انقلاب نباشند با آن قطع همکاری کردیم. بنابراین ما در عین حال که اختلاف سلیقه داریم، اشتراکات زیادی هم داریم. ما مخالفیم که در فضای رسانهای برخیها که مدعی انقلابیگری هستند بددهنی میکنند. ما این اظهارات را مخالف نظرات رهبر انقلاب میدانیم. ما با تمرکز بیشتر بر روی اشتراکات به دولت کمک میکنیم که در جهت رفع مشکلات حرکت کند.
انتهای پیام