حامد امیری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اصل حضور مردم در صحنه انتخابات مهم بوده زیرا مشارکت عمومی نشاندهنده همبستگی ملی است و همبستگی ملی میتواند در مقابل توطئههای دشمنان به کشور مصونیت ببخشد.
وی خاطرنشان کرد: انتخابات یکی از مستحکمترین وسیلههایی است که ملت میتواند آن را مثل یک زره پولادین در مقابل خود و در مقابل حمله دشمنان و سوءنیّت و بد دلی مستکبران و دخالت کنندگان نگه دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد اضافه کرد: حضور مردم در انتخابات تبلور احقاق حق مردم در حاکمیت بر سرنوشت خویش در نظام مردمسالار دینی است و بیانگر مردمی بودن نظام و اتکای نظام اسلامی به رأی مردم است و به فرمایش مقام معظم رهبری حضور مردم در انتخابات؛ حافظ طراوت، نشاط و قدرت و صلابت انقلابی ملت و نظام جمهوری اسلامی است.
امیری تصریح کرد: با توجه به اینکه شرایط امروز کشور ما عادی نیست و متفاوت است و در شرایط حساسی قرار داریم، ابرقدرتها و دشمنان با جهتدهی و پروپاگانداهای رسانهای خود تلاش میکنند بااحساس ناکارآمدی مسئولین و ضعف در بدنه نظام، ملت را مایوس و قهر با صندوق رأی را در بین مردم نهادینه سازند، حضور قشر دانشجو در این امرمهم بسیار موثر است.
وی بیان کرد: اساتید و هیات علمی دانشگاها سرمایههای علمی هستند و میتوانند روشنگری کنند و جریان اصلی که مشارکت حداکثری است را تقویت کنند؛ هدایت، تبیین وامیدآفرینی و کمک اساتید دانشگاه به مشارکت حداکثری قطعاً یکی از راهکارهای مهم در جذب و حضور گستردهترِ دانشجویان در انتخابات ۱۴۰۲ است.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد ادامه داد: برای تحقق عدالت و نفی ظلم دریک جامعه لازم است که زمینه شکلگیری فساد وظلم از بین برود، برای اینکه چنین اتفاقی بیفتد باید صحنه به گونهای طراحی شود که زمینه خودکنترلی انسانها و مراقبت آنها از یکدیگر فراهم شود.
وی اظهار کرد: چنانچه بخواهد حضور در صحنه به نحو اثباتی و فعال شکل بگیرد تا همگان باهم به نتایج واحد و اراده واحد برسند، نیاز به انتخاب و مشارکت دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد خاطرنشان کرد: انتخابات ستون فقرات مشارکت سیاسی مردم و نماد همبستگی ملی بوده و حضور در انتخابات یک وظیفه و یک تکلیف ملی یا به عبارت دیگر واجب شرعی است.
امیری اضافه کرد: پایههای اساسی دموکراسی مبتنی بر اسلام در جمهوری اسلامی نهادینه شده است، همانطور که مقام معظم رهبری بارها تاکید کردهاند که میزان مشارکت مردم در انتخابات، کشور و نظام را واکسینه و برای کشور مصونیت ایجاد میکند.
وی حضور مردم را در انتخابات تیری در قلب و خاری در چشم دشمنان برشمرد و ادامه داد: سلامت روانی جامعه در سایه مشارکت فراگیر با شکلگیری انسانهای سازگارتر، تفاسیر مشابه، ذهنیتهای مشترک و جامعه همگراتر ارتقاء پیدا میکند.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد تصریح کرد: مشارکت حداکثری مصونیت و اقتدار برای کشور ایجاد کرده و زمینه دستاندازی دشمنان به جمهوری اسلامی ایران را کم میکند.
امیری اظهار کرد: حضور ما مهر تائیدی بر تأیید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و حضور مردم در انتخابات تضمینکننده موفقیت و تثبیتکننده عزت، اقتدار و امنیت کشور (نظام مقدس جمهوری اسلامی) است.
وی با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات گام مهم و اساسی در رسیدن به ایران قوی است، افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی نقطه عطفی در بازه تعریف مشارکت در ابعاد مختلف بهویژه مشارکت سیاسی شهروندان در روند سیاستگذاری بود. ازاینرو در نظام جمهوری اسلامی اهمیت بسیار والایی به فراهم نمودن زیرساختهای مشارکت و رجوع به آرای عمومی لحاظ شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد اضافه کرد: به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) هرکس میخواهد این کشور و این ملت ، سربلند و موفق باشد، باید در صحنههای اجتماعی و سیاسی این کشور حضور داشته باشد که مظهر اعلای آنهم همین انتخابات بوده، خود انتخابات، مظهر اقتدار ملی است.
امیری خاطرنشان کرد: اگر ملت عزیز ایران بتواند در انتخابات، آرای فراوان خود را به میدان آورد و حضور مردمی، حضور چشمگیری باشد، این بزرگترین مظهر اقتدار و عزت ملی است.
وی با اشاره به اینکه عقل جمعی وقتی شکل میگیرد که همه اندیشهها دریک بستر آزاد و وجدانی، به هم مدد بدهند، ادامه داد: کسانی که به نام آزاداندیشی مانع اندیشیدن جامعه یا باعث ایجاد اختلاف و شکن در جامعه و یا باعث تحقق دیکتاتوری میشوند به کنار، اما واقعیت آن است که جامعه نیاز به عقلانیت در تصمیمات خود دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد تصریح کرد: مشارکت نکردن خودش یک انتخاب است و باید آثار این انتخاب را دید و یک اثر آن این است که اجازه میدهیم دیگری یا شخص ناصالح عملاً برایمان تصمیم بگیرد.
امیری بیان کرد: مشارکت در انتخابات هم حق وهم تکلیف بوده یعنی شرکت در انتخابات واجب و شرکت نکردن حرام است.
وی با اشاره به ان الله لایغیرو مابقوم حتی یغیروابانفسهم، گفت: مشارکت و حضور در انتخابات را یک اقدام معنوی و سالکانه و متشرعانه باید دید و مشارکت نشان دهنده اعتماد نظام، حفظ و ترویج مردمسالاری دینی است.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد اظهار کرد: از ۳ راهکار موثر شامل؛ تعیین مخاطب، تولید محتوا و روش تاثیر برای افزایش مشارکت و جذب و حضور حداکثری مردم درانتخابات میتوان نام برد.
انتهای پیام