به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی، در همایش سراسری پلیس امنیت اقتصادی با تشریح اقدامات و عملکرد ۱۱ ماهه این پلیس گفت: در همه حوزهها و شاخصهای تعیین شده روند رو به رشدی را در مقابله با جرایم و مفاسد اقتصادی شاهد هستیم.
وی همچنین در تبیین محورهای این همایش گفت: در این همایش ضمن بررسی و تحلیل ماموریتهای انجام شده چشمانداز و افقهای تعیین شده برای سال آتی تبیین و تشریح میشود تا انشاءالله بتوانیم با عزمی راسختر و با برنامهریزی دقیق با استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای درون و برون سازمانی به اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید براینکه در سال ۱۴۰۲ راهبردهای چهارگانه ابلاغی فرمانده کل انتظامی مبنی بر جهش پلیس امنیت اقتصادی و اینکه سال سختی برای قاچاقچیان باشد مورد توجه قرار گرفت، گفت: تاکید کردیم که در این سال باید به پروندههای کلان و عمده رسیدگی شود و همچنین از کارآفرینان و فعالان اقتصادی حمایت شود.
رحیمی ادامه داد: همچنین در راستای جهش پلیس امنیت اقتصادی تلاش ما بر این بود که در این حوزه اقدام اثر گذاری را داشته باشیم از این رو با توجه به اینکه فضای اقتصاد دیجیتال از گستردگی و ویژگیهای خاص خود برخوردار است و به نوعی در برخی بخشها به آن بطور دقیق پرداخته نشده است از این رو با راهاندازی معاونت اقتصادی دیجیتال این موضوع بهصورت ویژه در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه استفاده و بهره گیری از ظرفیت برون سازمانی از مهمترین برنامههای ما در سالجاری بود، گفت: برای مقابله جدی و مقتدرانه با جرایم و مفاسد اقتصادی و به منظور بهرهگیری از ظرفیت عظیم مردمی سامانه خبری ۰۹۶۳۰۰ راهاندازی شده که در بازخوردهای صورت گرفته شاهد استقبال مردم از این سامانه هستیم.
رحیمی با اشاره به پیچیدگی جرایم و مفاسد اقتصادی، گفت: با همکاری معاونت آموزش فراجا به منظور تربیت کارشناسان و کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی رشتهای در دانشگاه علوم انتظامی با سر فصلهای مشخص پلیس امنیت اقتصادی تصویب شده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به راهاندازی هشت سامانه با هدف حرکت شتابان به سمت هوشمند سازی پلیس امنیت اقتصادی، گفت: از این سامانهها به منظور تسریع و بالا بردن ضریب دقت در انجام ماموریتها بهرهگیری خواهد شد و بطور حتم بهرهگیری از این سامانهها میتواند ما را در رسیدن به اهداف تعیین شده در مقابله با جرایم اقتصادی یاری کند.
رحیمی با بیان اینکه تلاش کردیم که پلیس امنیت اقتصادی جایگاه واقعی خود را در بحث سیاستگذاریهای انجام شده در ساختار اقتصادی کشور پیدا کند، گفت: امروز شاهد حضور تاثیرگذار و فعالانه پلیس امنیت اقتصادی در کمیسیونها، شوراها و کارگروههای مختلف هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از افزایش ۹۰ درصدی آمار برخورد با جرایم و مفاسد اقتصادی خبر داد و گفت: در بررسی اقدامات صورت گرفته با مجاهدت و تلاش همکارانم در همه حوزهها و شاخص های تعیین شده روند رو به رشدی را شاهد هستیم.
رحیمی با اشاره به راهاندازی قرارگاه مقابله با خودروهای شوتی نیز گفت: در سالهای اخیر وجود پدیده خودروهای شوتی مشکلات متعددی را به همراه داشته است از این رو در تعاقب ابلاغ فرمان فرمانده معظم کل قوا و تدبیر فرماندهی فراجا از اواخر آبان ماه سالجاری قرارگاه ویژه مبارزه با خودرو های شوتی تشکیل و این قرار گاه کماکان تا تحقق کامل فرمان فرمانده معظم کل قوابه فعالیت خود ادامه خواهد داد.
وی افزود: ازسوی دیگر چون مقابله با قاچاق کالا در سطح عرضه هم جزو مطالبات جدی مردم ومسئولان بوده و این مهم همواره تبعات امنیتی متعددی را برای جامعه میتواند به همراه داشته باشد لذا با اتخاذ تمهیدات لازم و با رعایت تمام ملاحظات امنیتی و به منظور جلوگیری از شائبه عدم همکاری پلیس، این طرح از ابتدای بهمن ماه در سراسر کشور اجرا و از ۷۸۵۷ واحد صنفی بازدید شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: بر اساس دستورات فرمانده کل فراجا در خصوص تمرکز بر قاچاقچیان و مجرمین اقتصادی عمده، کلان و باندی و با رویکرد پیش بینی، پیشگیری، شناسایی و مبارزه همه جانبه با قاچاق کالا و ارز و جرایم اقتصادی در تمام عرصه هاتعداد ۸۶۶ پرونده کلان پیگیری شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشدی ۶۵ درصدی برخوردار است.
رحیمی گفت: سعی و تلاش و همت ما بر آن است تا با قدرت در دفاع از حریم امنیت اقتصادی کشورعزیزمان با اقتدار و با چشم اندازی روشن گام برداریم و اجازه ندهیم که سوداگران و مجرمان و مفسدان اقتصادی برای کسب سودهای باد آورده معیشت مردم و اقتصاد کشور را به چالش بکشانند ما به تاسی از فرمانده خود عهد بسته و هم قسم شدهایم که امنیت و آرامش خود را فدای امنیت و آرامش مردم کنیم.
انتهای پیام