هر کس که متولد ۱۱ اسفند ۱۳۸۴ به قبل است توانایی شرکت در انتخابات ۱۱ اسفند را دارد. قطعا برای این قشر جوان انتخابات معنای دیگری دارد چرا که برای اولین بار میتوانند حس تعیین سرنوشت کشورشان را داشته باشند، حسی که با هیچ واژهای جزء غرور ملی قابل توصیف نیست.
شور و نشاط انتخابات با وجود رأی اولیها جان تازهای میگیرد زیرا آنها نماد اراده آینده سیاسی کشور هستند، جوانانی که فکری نو در سر دارند و همواره با ابزار امید و آرزو در پی ساخت کشوری با تمدن نوین هستند و البته باید دید که نتیجه انتخاب نسل جدید به سمت چه هدف و سلیقهای گرایش دارد و تفکر منتخب این قشر چه چیزی است؟
به همین بهانه ایسنا به سراغ نسل نو انتخابگر رفت تا حس آنها را به عنوان رأی اولی جویا شود.
لزوم تببین درست وظایف نمایندگان مجلس
فاطمه زمانی درباره تاثیر رأی دادن در سرنوشت کشور میگوید: رأی مردم در سرنوشت کشور تأثیر بسیار زیادی دارد و میزان مشارکت مردم میتواند اتفاقات خوبی در کشور از لحاظ اجتماعی و اقتصادی رقم بزند و همچنین اگر هدف انتخابات و وظیفه نمایندگان برای مردم به درستی تبیین شود مردم به پای صندوقهای رأی میآیند.
وی ادامه میدهد: من از نماینده مجلس انتظار دارم که وظایف خود را در حوزه قانونگذاری بداند و وعدههای اجرایی که وظیفه دولت است به مردم ندهد، همچنین به کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند میگویم از حقی که برای آن سالها مبارزه کردیم چشمپوشی نکنید.
شرکت نکردن در انتخابات مساوی با کنار رفتن فرد اصلح است
معصومه قادری میگوید: اینکه مردم میتوانند در تعیین سرنوشت خود دست داشته باشند حس بسیار خوبی است به خصوص برای رأی اولیها که اشتیاق بسیاری دارند، همچنین نباید میزان آرا را دست کم گرفت و اشخاص بگویند که رأی من چه تاثیری دارد؟ اتفاقا تجمیع همین آرا جمع باعث انتخاب یک نماینده میشود.
وی ادامه دهد: من از نمایندگان مجلس انتظار دارم که بعد از ورود به مجلس به وعدههای خود عمل کنند و هدف از ورود به مجلس که خدمت به مردم است را فراموش نکنند و همچینن از مردم انتظار میرود که پای صندوقها رأی بیایند چراکه شرکت نکردن در انتخابات مساوی با انتخاب نشدن فرد اصلح است.
انتظار دارم نمایندهام دغدغه پیشرفت کشور را داشته باشد
فاطمه صفاری نژاد میگوید: من با رأی دادن حس دیده شدن و موثر بودن در سرنوشت کشور را دارم و رأی دادنم این پیام را میرساند که من از نظر اجتماعی در کشورم پذیرفته شدهام، شاید کسی که من انتخابش میکنم رأی نیاورد اما من مسئولان را از طرز تفکرم از طریق نمایندهام آگاه میکنم.
وی درباره چرایی شرکت در انتخابات تصریح میکند: بهتر است خودت انتخابکننده باشی، من نمایندهای را انتخاب میکنم که دارای تحصیلات کافی، تخصص و مهارت لازم باشد و از نماینده مجلسم انتظار دارم که دغدغه پیشرفت کشور را داشته باشد و با تصمیماتش در راستای پیشرفت کشور گام بردارد.
حس غرور ملی با دخالت در سرنوشت کشور
علی پارسایی میگوید: من به عنوان رأی اولی حس عزت نفس و غرور ملی دارم چرا که با رأی دادنم میتوانم در سرنوشت کشور خود نقش داشته باشم؛ هر رأی میتواند معادلات انتخابات را به نفع شخص دیگری عوض کند و سرنوشت کشور را طور دیگری رقم بزند.
وی با در پاسخ به این پرسش که رأی ندادن چه تاثیری بر سرنوشت کشور میگذارد، اظهار میکند: رأی ندادن میتواند باعث انتخاب نشدن فرد اصلح شود و به عنوان رأی اولی از نمایندهام انتظار دارم که توجه بیشتری به قشر جوان کشور داشته باشند چرا که نمایندگان در صحبتهایشان به نیازهای جوانان توجه خاصی ندارند.
قطره قطره جمع گردد
فاطمه گل محمدی میگوید: به عنوان رأی اولی بسیار خوشحال هستم که میتوانم در تغییر سرنوشت کشور دخیل باشم و به نظرم رأی من به عنوان یک شهروند تأثیر بسیار زیادی بر سرنوشت کشور دارد چرا که اگر هر کس فکر کند او فقط یک نفر است و این رأی تاثیری در سرنوشت کشور ندارد آنگاه انتخابات بیمعنا میشود.
وی اضافه میکند: من انتظار دارم که نمایندگان به وعدههای خود بیشتر عمل کنند، من در مجلس گذشته عملکرد خوبی ندیدم و طرح شفافیت آرا بر خلاف وعده نمایندگان پیشین اجرا نشد، نمایندگان همیشه باید سعی کنند نور امید را در دل مردم زنده نگه دارند چرا که با توجه به وضع موجود مردم به دنبال امید گرفتن هستند.
گل محمدی در پایان میگوید: من به همسنهای خودم پیشنهاد میکنم اگر فکر میکنید رأی دادن شما تغییری در کشور ایجاد میکند حتما این کار را انجام دهید چرا که رأی ندادن باعث انتخاب نشدن فرد اصلح و خوشحال شدن دشمن میشود.
انتهای پیام