علیرضا حسیننژاد، هفتم اسفند در نشست صمیمی با ۲۰ نفر از نخبگان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل، اظهار کرد: نخبگان سرمایههای کمیته امداد هستند که باید نظرات، پیشنهادات و انتقادات آنها مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: خروجی زحمات و اقدامات نخبگان موجب تحول در جامعه میشود که درصدد بهرهگیری از این نظرات و پیشنهادات هستیم.
حسیننژاد بیان کرد: حوزههای تخصصی کمیته امداد سعی میکنند کمک حال نخبگان باشند تا آنها بتوانند به مدارج بالاتر تحصیلی و علمی دست یابند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: در سطح استان حدود ۴۴۰ نخبه قرآنی، علمی، فرهنگی و ورزشی شناسایی شدهاند که تلاش داریم به بهترین نحو به این افراد برجسته استانی و کشوری یاری برسانیم.
وی با اشاره به اینکه نخبگان کمیته امداد نسبت به همنوعان و همقطاران خود بیشتر باید کانون توجه باشند، بیان کرد: این نخبگان در کنار مشکلات اقتصادی و معیشتی به مدارج عالی دست یافتهاند که باید بیش از پیش به عنوان الگوی برتر به جامعه معرفی شوند.
حسیننژاد در ادامه سخنان خود با اعلام اینکه ۴۳ هزار و ۵۰۰ خانوار در قالب ۸۹ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند، بیان کرد: نخبگان به عنوان بازوی فکری کمیته امداد میتوانند برای رفع مشکلات اقشار آسیبپذیر راهکارهای مناسبی را ارائه کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: امسال با شعار «خدمترسانی خانواده محور جهادی» وارد عرصه دستگیری از فقرا و نیازمندان شدیم که برای تحقق صددرصدی این امر در پی پیشنهادات و نظرات نخبگان هستیم.
وی با اعلام اینکه در نظر داریم دیدار با نخبگان را به صورت چهره به چهره در فرصتهای پیشرو و در مدت زمان کوتاه به انجام رسانیم، ادامه داد: از هر فرصتی برای دیدارهای تازه و بهرهگیری از نظرات و پیشنهادات نخبگان استفاده خواهیم کرد.
در پایان این نشست، نخبگان برتر کمیته امداد که در جشنوارهها و مسابقات قرآنی، علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی حائز رتبههای برتر شده بودند با لوح سپاس و جوایزی مورد تجلیل قرار گرفتند.
انتهای پیام