حجتالاسلام حبیباله حاتمی کنکبود در گفتوگو با ایسنا در خصوص ضرورت شرکت مردم در انتخابات پیشرو، با بیان اینکه در این راستا باید به یک نکته کلیدی توجه شود، اظهار کرد: باید بدانیم با یک رای که در صندوق انداخته و یک نماینده انتخاب میشود؛ این انتخاب به صورت مستقیم و غیرمستقیم در انتخاب یکهزار نفر از مدیران کشور نقش دارد.
وی افزود: هنگامی که نمایندگان منتخب رای اعتماد به وزرا میدهند و هر کدام از وزرا مدیران کل استانها را تعیین میکنند و به ترتیب رئیس شهرستان و بخشها توسط مدیران مذکور تعیین میشوند؛ پس معلوم است که رای ما اثربخش است و چنانچه در انتخابات شرکت و بهترینها را انتخاب کنیم طبیعتا یک رای ما در سرنوشت کشور نقش مهمی خواهد داشت.
نماینده منتخب از ظرفیت نخبگانی برای پیشبرد اهداف ترسیم شده استفاده کند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان با تاکید براینکه نماینده منتخب باید از ظرفیت نخبگانی حوزه خود برای پیشبرد اهداف ترسیم شده استفاده و آنها را فرابخواند، گفت: در اولین قدم مهمترین اقدام اورژانسی که باید هر نمایندهای در حوزه استحفاظی و انتخاباتی خود انجام دهد، این باشد که نخبگان آن شهر را شناسایی و بانک جامع نخبگانی حوزه انتخابیه خود را تکمیل و از ایده و طرحهای آنان در راستای رشد شهرستان بهره ببرد و این یک فرصت طلایی محسوب میشود.
حاتمی کنکبود، مهمترین چالش لرستان را مساله اشتغال و بیکاری دانست و با بیان اینکه استان لرستان با توجه به نداشتن کارخانجات، برای یک کار عادی روزمره به خارج لرستان مهاجرت میکنند، بیان کرد: نمایندگان مجلس باید در اولین فرصت بتوانند یک سری از زیرساختها برای ایجاد کارخانجات و واحدهای صنعتی و به دنبال آن برای رفع بیکاری و محرومیتزدایی تلاش و این مهم را در دستور کار جدی خود قرار دهند.
مهمترین معیار انتخاب فرد اصلح، صداقت، شفافیت، امانتداری است
وی با بیان اینکه هر کسی که تایید نهایی شود حداقل معیارهای اولیه کاندیداتوری را داشته است اما همه این افراد در یک سطح نیستند، اظهار کرد: مهمترین معیار انتخاب فرد اصلح، صداقت، شفافیت، امانتداری و دوری از سفارشات قومی قبلیهای است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان، اضافه کرد: کسی یک نماینده اصلح است که بیش از آنکه پیگیر کارهای فردی و شخصی باشد و امور طرفداران خود باشد؛ بتواند و بخواهد وضعیت همه شهروندان حوزه انتخابیه خود را ملاک قرار دهد و کاری کند که نتیجه تلاشش به همه مردم برسد.
حاتمی کنکبود در ادامه با اشاره به نقش رسانهها در جامعه گفت: رسانهها در دنیا جزء لاینفک مباحث مهم جدی شور و نشاط در بین مردم هستند و انتخابات هم میتوانند نقش جدی داشته باشند.
نمایندگان منتخب در تصویب قوانین و زیرساختها اهتمام بیشتری به خرج دهند
وی در خصوص نقش دانشگاهیان و تشکلهای دانشجویی در مساله کم و زیاد شدن مشارکت انتخابات و کمک به انتخاب اصلح جدی است و چنانچه ۱۰ درصد مشارکت دانشگاهیان کم یا زیاد شود بیش از ۲۰ درصد در کف جامعه خودش را نشان خواهد داد، بیان کرد: دانشجو و دانشگاهی، کارمند و استاد میتوانند نقش جدی در پرشور کردن انتخابات و همچنین کمک به انتخاب اصلح داشته باشند چراکه دانشگاهیان قشری فرهیخته از اقشار فرهیخته جامعه محسوب میشوند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان یادآور شد: مهمترین کار نمایندگان مجلس در حوزه اجتماعی نظیر موضوعات طلاق، اشتغال، بیمه بانوان، جوانی جمعیت، فرزندآوری، طرحهای آب و کمبود آب و توسعه کشاورزی و دامپروری و مساله مسکن، این است که در صورت تصویب قوانین تمام جوانب را مدنظر قرار داده و به همین دلیل مهمترین انتظاری که از نمایندگان در مجلس آینده داریم این است که در تصویب قوانین و زیرساختها اهتمام بیشتری به خرج دهند.
انتهای پیام