/گزارش/

سرنوشت‌سازی شناسنامه سفیدها

این روزها اوج حضور و شکوه انتخابات در جامعه با مشارکت همه اقشار در بروجرد شکل گرفته و در این بین حضور پرشور رأی اولی‌ها در ستاد انتخابات کاندیداها با توجه به آغاز جشن تولد سیاسی از دیگر اقشار رشد بیشتری داشته و امید ایجاد رکورد جدیدی از حضور پرشور آنان در تاریخ انتخابات کشور ایجاد شده است.

همیشه اولین حضورها شور و حال خاصی دارد و رأی اولی‌ها در روز سرنوشت، بیشتر از انتخاب خود به رنگ آبی انگشت و شناسنامه‌ خود افتخار می‌کنند.

رأی اولی‌ها از اینکه ۱۱ اسفندماه می‌توانند برای اولین بار یک‌صدا و پرشور با سایر همسالانشان در نخستین جشن تکلیف سیاسی شرکت و در اولین تجربه شرکت در انتخابات و تعیین سرنوشت کشورشان حماسه‌آفرین باشند، اظهار شادمانی می‌کنند.

این سرنوشت سازان تازه‌نفس و آینده‌ساز بروجرد همانند سایر رأی اولی‌های کشور با شور و شوق خاصی خود را برای حضور در این رویداد مهم آماده می‌کنند تا بتوانند مانند سایر افراد جامعه برای اولین بار در سرنوشت سیاسی خود مؤثر باشند.

رسیدن به سن حضور رأی اولی‌ها در انتخابات، در حقیقت جشن بلوغ سیاسی برای مشارکت و نقش‌آفرینی آنان در این رویداد مهم سیاسی است و حضور پرشور آن‌ها می‌تواند تنور انتخابات را در جامعه گرم‌تر کند.

در این خصوص با توجه به شرایط حساس سیاسی کشور بر آن شدیم تا با چند تن از این نوجوانان پرشور و نشاط درباره اهمیت انتخابات و نقش آن در تعیین سرنوشت جامعه صحبتی داشته باشیم.

امیررضا صارمی نوجوان ۱۸ ساله بروجردی شرکت در انتخابات ۱۱ اسفندماه را وظیفه و تکلیف سیاسی خود دانست و با بیان اینکه همه ما باید با همدلی و همراهی برای برخورداری از آینده‌ای بهتر و ایرانی آبادتر حضوری پرشور داشته باشیم، گفت: احساس خوبی دارم که برای اولین بار در پای صندوق رأی حاضر می‌شوم.

وی بیان کرد: حضور ما در انتخابات، دروازه ورود به مشارکت‌های اجتماعی را می‌گشاید.

این رأی اولی با تأکید بر اینکه میزان مشارکت دهه هشتادی‌ها در انتخابات، نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری بیشتر آنان در امور عمومی، مشارکت اجتماعی و همگانی است، اظهار کرد: به همه هم‌سن‌وسالان خود توصیه می‌کنم در این رویداد سرنوشت‌ساز مقتدرانه حضور یابند و نسبت به سرنوشت خود حساس باشند.

احسان باجلان دیگر رأی اولی بروجردی نیز، اظهار کرد: همه افراد به‌خصوص دانش‌آموزانی که برای نخستین بار به سن تکلیف سیاسی رسیدند، آزادانه می‌توانند مسیر آینده سیاسی و اجتماعی را با شرکت در انتخابات مشخص کنند.

وی ادامه داد: چنانچه حضور نداشته باشیم و افراد اصلح و مورد تائید را خودمان انتخاب نکنیم، افرادی هستند که وارد عمل شده و سکان تأثیرگذاری بر صحنه‌ها و میدان‌های حساس در ایران اسلامی را به دست می‌گیرند.

این رأی اولی تصریح کرد: می‌دانیم که ایران دشمنانی دارد که از عدم مشارکت و کاهش میزان حضور ما شاد می‌شوند پس حضور در انتخابات بسیار حساس است.

باجلان بیان کرد: در این برهه حساس چشم بدخواهان ملت و ایران به این انتخابات است و آنان با فرافکنی به دنبال این هستند که مشارکت پایین باشد و مردم پای صندوق اخذ رأی حاضر نشوند در حالی‌ که ملت بزرگ ایران همه نشان داده‌اند که پای نظام و آرمان‌های انقلاب ایستاده و خواهند ماند.

باجلان بر برگزاری نشست‌های مختلف از سوی مدیران مدارس برای رأی اولی‌ها تأکید کرد و گفت: نیاز است مدیران مدارس رأی اولی‌ها را نسبت به حضور در انتخابات حساس و آگاه کنند تا با شور و اشتیاق زیاد در این رویداد مهم حضور یابند.

رها گودرزی دختر ۱۸ ساله بروجردی نیز با بیان اینکه حضور ما در انتخابات فقط به ایفای نقش در آن خلاصه نمی‌شود بلکه زمینه‌ای برای کنشگری فراهم تا در آینده به بهبود شرایط نیز کمک کند، ادامه داد: برخی دانش آموزان امسال به مرحله جشن تکلیف سیاسی می‌رسند؛ مدارس می‌توانند به همین بهانه در کنار برنامه‌های شاد برای آن‌ها یک دوره کوتاه تربیت سیاسی و کنش‌گری داشته باشند.

این رأی اولی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان باید مشارکت را تمرین کنند و در این فضا به نحوی تربیت شوند که یاد بگیرند نسبت به مسائل حساس «بی‌تفاوت نباشند» و این موضوع را به خانواده‌ها هم منتقل کنند که البته این وظیفه بسیار دشواری را در دستگاه تعلیم و تربیت می‌گذارد.

گودرزی اضافه کرد: حضور در پای صندوق‌های اخذ رأی نشان از عزت ایران و انسجام ملی دارد و با توجه به اثرگذاری دانش‌آموزان در خانواده و جامعه، باید این مؤلفه‌ها به‌درستی در فضای دانش‌آموزی تبیین شود.

در این خصوص نریمان سبحانی‌نیا، مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد با اشاره به این که رأی اولی‌ها امسال برای اولین بار در سرنوشت کشور سهیم هستند و حق انتخاب دارند، بیان کرد: در این راستا جشن تکلیف سیاسی برای آن‌ها برگزار می‌شود و در این مراسم برنامه‌های متنوعی اجرا خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این دستگاه تعلیم و تربیت در راستای سند تحول بنیادین و ساحت تربیت سیاسی و اجتماعی برنامه‌های محوری و کیفی متعددی را در دستور کار خود قرار داده که یکی از آن‌ها آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم مشارکت سیاسی در فضای انتخاباتی است.

سبحانی‌نیا با اشاره به نقش مؤثر دانش‌آموزان برای ترغیب خانواده‌ها در افزایش مشارکت آنان در این رویداد سیاسی، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش حلقه واصل بین خانواده‌ها با نظام سیاسی کشور است و بی‌شک حضور آنان در پای صندوق‌های رأی، می‌تواند تأییدی بر بالندگی و توسعه کشور باشد و قطعاً این امر وحدت و انسجام ملی را به دنبال خواهد داشت.

وی تأکید کرد: در حماسه ۲۲ بهمن کسی یارای مقاومت در مقابل ملت حماسه‌ساز ایران ندارد و قطعاً در ۱۱ اسفندماه همه پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر خواهیم شد و مهر تأییدی بر مشروعیت نظام خواهیم داد.

به گزارش ایسنا، حضور دانش‌آموزان در تمام عرصه‌های اجتماعی علاوه بر شکوفایی استعدادهای آن‌ها به‌عنوان یک اصل پرورش‌دهنده باید مورد توجه قرار گیرد چراکه آنان در انتخابات توانند اعضای خانواده، اعضای خانواده، بستگان و اهالی محل را برای حضور در این حماسه سیاسی، ترغیب کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402120704236
  • خبرنگار : 50175