به گزارش ایسنا، رویترز سال گذشته گزارش کرده بود نهادهای دولت چین و شرکتهای دولتی، به دلیل ترس از هک شدن توسط دشمنان خارجی، اقدامات برای تعویض سخت افزار و نرم افزار غربی با جایگزینهای بومی را تسریع کردهاند.
طبق این طرح که در وبسایت وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین منتشر شد، در واکنش به سناریوهای ریسک مکرر مانند حملات باج افزاری، آسیب پذیری بک دورها، فعالیتهای غیرقانونی خدمه و فعالیت از راه دور کنترل نشده و تعمیرات، خودآزمایی و خود اصلاحگری را تقویت کرده و تدابیر مدیریتی و حفاظتی دقیقی را بکار میگیریم.
تدابیر حفاظتی شامل مانورهای شبیه سازی حملات باج افزاری است که باید تا پایان سال ۲۰۲۶، در بیش از ۴۵ هزار شرکت در بخش صنعتی چین اجرا شود و از نظر درآمد در هر استان چین، ۱۰ درصد برتر را پوشش میدهد. در این طرح همچنین ۳۰ هزار جلسه آموزش امنیت داده، برگزار شده و ۵۰۰۰ استعداد امنیت داده در مدت مذکور، آموزش داده میشود.
چین در سه سال گذشته، با اشاره به نگرانیهای امنیتی، مقررات در خصوص نحوه ذخیره سازی و انتقال داده کاربران توسط شرکتها را سختگیرانهتر کرده است. رگولاتورهای چینی در ژوئیه سال ۲۰۲۲، غول تاکسی اینترنتی دیدی را بر سر نقض امنیت داده، ۱.۲ میلیارد دلار جریمه کردند.
بر اساس گزارش رویترز، وزارت امنیت کشور چین در دسامبر هشدار داد نرم افزار اطلاعات جغرافیایی خارجی برای جمع آوری دادههای حساس در بخشهای کلیدی از جمله ارتش، مورد استفاده قرار گرفته است.
انتهای پیام