کریم جشنی درگفت وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری بخش نمایش هنرهای مردمی جشنواره هنرهای شهری مشهد اظهار کرد: امسال در بخش نمایش هنرهای شهری مشهد بر روی حضور حداکثری گروههای مردم و عموم جامعه در بخش نمایش جشنواره هنرهای شهری مشهد تاکید وجود دارد.
وی افزود: سعی شده تا از حداکثر قابلیتهای فضای مجازی و هنر تئاتر استفاده شود تا مفاهیم ارزشی، دینی، مذهبی، بومی و ملی منتقل و در نهایت بتوانیم استعدادهای کشف نشده این حوزه را شناسایی کنیم که در این راستا بخش نمایش هنرهای مردمی در ۳ بخش به فعالیت خود ادامه میدهد.
دبیر بخش نمایش هنرهای مردمی جشنواره هنرهای شهری مشهد با بیان بخشهای هنرهای مردمی جشنواره هنرهای شهری مشهد عنوان کرد: اولین مرحله این جشنواره تئاتر محلی است؛ در این مرحله گروههای فعال در محلات، مساجد و مدارس میتوانند در این بخش شرکت کنند، همچنین افراد به صورت مستقل با زیرمجموعه قرارگرفتن مدارس یا مساجد میتوانند در این بخش حضور یابند.
جشنی افزود: در تئاتر محلی طرحی به نام لیگ را داریم که برای اولین بار در کشور چینن طرحی تحت عنوان تئاتر محلی طراحی شده است و آثار منتخب اولیه توسط اساتید راهنما از ۸ تا ۲۸ اسفندماه دورههایی آموزشی را طی خواهند کرد.
وی ادامه داد: در این بین دوره توانمندسازی توسط استاد نوشیر برای منتخبین تدارک دیده شده است، تمامی آثار پس از توانمندسازی از ۱ فرودین ماه تا ۲۸ اردیبهشت ماه باید در ۴ مکان مشخص به انتخاب داوران و در ۲۰ محل به طور دلخواه اجرا داشته باشند؛ نتیجه این لیگ ۵۰ درصد در برنده شدن گروهها تاثیرگذارخواهد بود.
جشنی خاطرنشان کرد: در این مرحله به گروههای پذیرفته شده که شامل ۲۰ گروه میشوند، ابتدا مبلغ ۵ میلیون تومان و سپس به ۱۰ گروه پذیرفته شده هر نفر ۱۰ میلیون تومان داده میشود.
دبیر بخش نمایش هنرهای مردمی جشنواره هنرهای شهری مشهد در خصوص مرحله دوم بخش نمایش هنرهای مردمی گفت: بخش دوم این جشنواره مرحلهای به صورت خاص به نام تئاتر خانواده است که شهروندان در این بخش باید طبق موضوعات تعریف شده آثار خود را تا ۱۰ اسفندماه ارسال کنند و پس از اعلام نتایج در ۱۵ اسفندماه فیلمی ۱۰ دقیقهای به حجم ۲ گیگابایت را تا ۱۵ فرودین ماه به دبیرخانه ارسال کنند.
جشنی ادامه داد: بخش دوم نمایش هنرهای مردمی جشنواره هنرهای شهری به صورت ملی برگزار میشود و خانوادهها ازسراسر کشور میتوانند فیلمهای خود را به دبیرخانه ارسال کنند و در نهایت ۲۰ خانواده برگزیده این بخش شناخته میشوند که به هر خانواده مبلغ ۵ میلیون تومان هدیه تعلق میگیرد و فیلمهای آنها در رسانههای داخلی منتشر میشود.
وی با اشاره به بخش سوم نمایش هنرهای مردمی بیان کرد: بخش سوم جشنواره تئاتر مونودرام بر پایه نمایشهای انفرادی از جمله نقالی، پردهخوانی، شاهنامهخوانی و استندآپ طراحی شده است که در ۲ بخش هنرمندان حرفهای و استعدادهای نوظهور برگزار شده است و پس از پذیرفتن کارهای اولیه میتوانند فیلمهای خود را ارسال کنند و از یکم تا ۲۴ فرودینماه باید چهار اجرای قطعی در مکانهای مشخص شده داشته باشند.
دبیر بخش نمایش هنرهای مردمی جشنواره هنرهای شهری مشهد اضافه کرد: در این بخش از جشنواره در گروه هنرمندان حرفهای ۳ گروه اول پذیرفته شده به هر گروه مبلغ ۱۰ میلیون تومان، به هر ۳ گروه دوم مبلغ ۷ میلیون تومان و به هر ۳ گروه آخر ۵ میلیون تومان اهدا میشود.
جشنی خاطرنشان کرد: در بخش استعدادهای نوظهور به ۳ گروه اول پذیرفته شده هر گروه مبلغ ۶میلیون تومان به گروه دوم هر گروه مبلغ ۵ میلیون تومان و گروه سوم هر گروه مبلغ ۴ میلیون تومان اهدا میشود.
وی افزود: مجموع اعتبار رویداد بخش نمایش هنرهای مردمی بالغ بر یک میلیارد تومان است که شهرداری این مبلغ اعتبار را برای تئاتر درنظر گرفته است، علاقهمندان میتوانند تا ۱۰ اسفندماه در بخش تئاتر خانواده ثبتنام کنند، همچنین در بخش اول ۵۱ گروه و در بخش دوم ۵۴ گروه و همچنین در ۲ بخش محله و مونودرام تاکنون بیش از ۱۰۰ اثر طرح نمایشی شرکت کردهاند.
انتهای پیام