«مبینا تاجیک» شاعر معاصر و خبرنگار با تاکید بر لزوم برگزاری باشکوه انتخابات گفت:به میدان بیایید و با بصیرت انتخاب کنید که این آینده برای شماست، به تغییر و تحول در هر مرحله و شرایطی از کشور امید داشته باشید و آگاهانه به سمت جلو گام بردارید.
وی با بیان اینکه چه عواملی میتواند باعث مشارکت بالا یا پایین در انتخابات شود، افزود: انگیزه شرکت در انتخابات را باید ساخت و طبق علایق و سلیقههایی که در جامعه وجود دارد گام برداشت.
یزدان مرادی با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات گفت: آزادانه عمل کردن در انتخابات از ویژگیهای انسان آزاد است؛ با حق رای بخش عظیمی از هویت انسانی در جامعه رقم میخورد و افراد راه یافته به مجلس، قوانینی وضع میکنند که در زندگی ما اثر مستقیم میگذارد.
این فعال اجتماعی خاطرنشان کرد: حضور در انتخابات امری کاملا بدیهی است و وجود همین گرفتاریها و مشکلات است که مردم را برای تغییر وضعیت کنونی به پای صندوق های رأی میکشاند.
وی افزود: منتخبین مردم با حمایت اقشار جامعه عملکردشان نافذتر است، از طرفی دیگر وجود دشمنان داخلی و خارجی این حضور حداکثری را بوجود می آورند و نهایتا باید اعتماد مردمی را طلب کرد تا انتخابات پرشکوهی داشته باشیم.
"صباح رنجبر" کارشناس ارشد علوم ارتباطات گفت: قشرهای مختلف جامعه هر کدام انتظار آوردهای برای خود دارند، برای مثال شما اگر یک کارگر باشید از انتخابات چه آوردهای نصیبتان میشود؟ باید دقیق و چهره به چهره با مردم مذاکره کرد تا تعاریف مختلف را درک کرد.
رنجبر بیان کرد: بخش دیگر که تاثیر اکیدی دارد رسانه است. رسانهها اعم از گفتاری، نوشتاری و دیداری میتوانند به چند طریق کاندیداها و شرح و وظایف آنها را تشریح کنند که بحمدالله در این دوره چند شبکه تلویزیونی به این امر اختصاص داده شده است.
انتهای پیام