به گزارش ایسنا، طی سالهای گذشته موضوع افزایش یا ثابت ماندن تعرفه بستههای اینترنتی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح بود و پیشنهاد، انتقاد و نظرات گوناگونی درباره آن از سوی کارشناسان و مسئولان اعلام میشد.
مسئولان و البته کارشناسان تأکید داشتند نیاز بیش از گذشته شده و هزینهها افزایش پیدا کرده و طبیعتا زمانی که درآمد ثابت بماند یا حتی کاهش پیدا کند، توسعه مشکل پیدا میکند، درحالی که حوزه ارتباطات باید مسیر تخصصی خود را طی کند و وضعیت ارتباطات از چیزی که هر روز کیفیتش کاهش پیدا میکند، تغییر کند؛ البته اپراتورهای تلفن همراه بدون هماهنگی با رگولاتوری حق افزایش تعرفه ندارند.
در نهایت با همه موافقت و مخالفتها، تعرفههای بسته اینترنتی اپراتورهای ارتباطی اواخر دیماه با رعایت قوانینی حدود ۳۴ درصد افزایش پیدا کرد. مدیران اپراتورهای ارتباطی درباره چرایی افزایش تعرفههای اینترنتی اعلام کردند که اگر نرخ تورم و دلار در طی سالها افزایش قیمتی نداشت، به نحوی میشد رکود ۶ ساله قبل را حفظ کرد، به همین دلیل رگولاتوری و وزارت ارتباطات در این زمینه همکاری و جلسات متعددی برگزار کردند، بنابراین مانند هر صنعت دیگر به اجبار به توسعه نیاز داشتیم و درنهایت موظف شدیم همه درآمد ناشی از افزایش تعرفه را برای توسعه زیرساخت در نظر بگیریم و امیدواریم بتوانیم بهترین خدمات را به مردم ارایه دهیم.
در این میان پس از افزایش ۳۴ درصدی بستههای اینترنتی خبری در برخی رسانهها مبنی افزایش تعرفه اینترنت ثابت هم منتشر شد. یکی از شرکتهای ارائهدهنده اینترنت ثابت با انتشار اطلاعیهای از مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و مجوز گرانی اینترنت ثابت خبر داد.
موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توضیح داد: خبری که در رسانهها مبنی بر افزایش قیمت اینترنت ثابت منتشر شده مربوط به خبر افزایش ۳۴ درصدی اینترنت است که در روزهای قبل هم اعلام شد و خبر جدیدی نیست. افزایش قیمت ۳۴ درصدی اینترنت شامل اینترنت ثابت و همراه بوده و البته مشمول ترافیک داخلی نیست.
در این راستا مجید سلطانی- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتوگو با ایسنا، درباره افزایش تعرفهها در حوزه ثابت اظهار کرد: موضوع افزایش تعرفه باند پهن یا دیتا برای بخش ثابت و سیار بوده است. در بخش سیار زودتر بارگذاری کردند و ثابت ها هم بعد از اپراتورهای سیار اقدام کردند که بین ۳۰ تا ۳۴ درصد است.
وی افزود: البته بستهها متفاوت است که بر روی سرعتهای بالا درصد آن تا ۷ الی ۱۰ درصد هم میشود. البته چیزی که مهم است این بوده که ما به دلیل اینکه ترافیک داخلی را باید مانند قیمت قبل ارایه دهیم، بنابراین میانگین ترافیک حتی از ۳۴ درصد کمتر میشود.
انتهای پیام