سید عماد شاهرخی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه آموزش نشات گرفته از علم است، بیان کرد: کشاورزان پیشرو در سطح استان به واسطه علم از حالت کشاورزی سنتی و معیشتی به سمت کشاورزی علمی و اقتصادی می روند.
وی با بیان اینکه ۱۶۰ هزار بهرهبردار در استان تحت پوشش آموزش قرار دارند، گفت: در سطوح مختلف از لحاظ علمی کشاورزان باسواد، کمسواد و بیسواد با ابزارهای مختلف را در اختیار داریم که ظرفیت مهمی در بخش کشاورزی هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به مدیریت هماهنگی ترویج و زیربخشهای مرتبط با آن، اظهارکرد: تمام تلاش جهاد کشاورزی استان با ارائه آموزشهای ترویجی و به کارگیری ادوات و ابزار منجر به تغییر نگرش کشاورزان و تقویت علم روز در آنها میشود.
شاهرخی با اشاره به اینکه ۹ جشنواره محصولات کشاورزی با کمک زیربخشهای تخصصی در استان برگزار کردیم و در راستای معرفی محصولات و توانمندیهای لرستان بوده است، عنوان کرد: همچنین به منظور انعکاس توانمندیهای بخش کشاورزی استان مراسم تجلیل از کشاورزان را برگزار و یکی از کشاورزانی که در سطح ملی مورد تجلیل قرار گرفت از لرستان بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه از مجموع ۶۴ مزرعه نوآور و هوشمند که ثبت ملی شدند دو مزرعه مربوط به لرستان است، تاکید کرد: این نشان میدهد که کشاورزی استان در چشمانداز خوبی قرار دارد و توانمندی در این حوزه وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه آموزش و ترویج وظیفه بخش کشاورزی است، تصریح کرد: باید بتوانیم انتقال یافتهها را به مزارع کشاورزی انجام دهیم.
شاهرخی اظهار کرد: مزارع نوآور و هوشمند الگویی برای جوانان است.
انتهای پیام