به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی امروز به مناسبت پنجم اسفندماه، زادروز دانشمند فرزانه و مهندس برجسته ایرانی، خواجهنصیرالدین طوسی و روز مهندسی در نشستی نمادین با برخی از مهندسان شاغل در این نهاد، به گفتوگو نشست.
وی ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان ولادت حضرت ولیعصر (عج) در خصوص فلسفه انتخاب روز مهندسی بیان کرد: خواجهنصیرالدین طوسی از بزرگان علومی همچون فلسفه، فقه، ستارهشناسی، ریاضی، پزشکی، معماری و نجوم است که به درجه دانشمندی رسید و توانست در دوران زندگی خود حتی بر حاکمان مغول آن زمان تأثیرگذار باشد و مشکلات را حل کند.
رییس جهاددانشگاهی با تأکید بر بهرهگیری از توان مهندسان و مشاوران در امور مدیریتی گفت: امیدواریم مدیران از نعمت مشاوران در حوزههای مختلف استفاده کنند و از توانمندیهای آنان در پیشبرد اهداف بهره ببرند.
مسلمی نائینی خاطرنشان کرد: به کار شما مهندسان غبطه میخورم، چراکه بخش عظیمی از دستاوردهای بزرگ جهاددانشگاهی مانند طراحی و ساخت متههای حفاری، دکلهای نفتی، آنتنهای مخابراتی و... توسط شما انجام شده است و رهبر معظم انقلاب نیز از این دستاوردها همواره ابراز خرسندی نمودهاند که این افتخاری بزرگ برای شما است.
وی بر برگزاری جلسات هماندیشی برای همفکری بیشتر بین این قشر زحمتکش و مبتکر جهاددانشگاهی با بدنه مدیریتی آن تأکید کرد و یادآور شد: میتوانید مجمع، کمیته و یا کارگروهی تشکیل دهید که با برگزاری جلسات هماندیشی به بحث و بررسی موضوعات و مسائل بپردازیم.
در ادامه این نشست برخی از حاضران به ارائه نظرات و مسائل خود پرداختند که ازجمله موضوعات مطرح شده میتوان به پرداخت تمامی مبلغ طرحها به واحدهای مجری طرح، تعجیل در تخصیص بودجه به طرحها، ایجاد فرصت ادامه تحصیل همزمان برای اعضا در بخشهای مختلف و تشویق آنان به این امر از سوی مدیران، تقویت ارتباط جهاددانشگاهی با دانشگاهها و مراکز علمی، توجه به جذب و تأمین نیروی انسانی موردنیاز واحدها، چالاک سازی جهاددانشگاهی در حوزه فنی و مهندسی، جبران هزینهها در قراردادهای ساخت و تولید، عدم تفاوت ازنظر حقوق و دستمزد بین این گروه و ایجاد نگاه ویژه به مهندسان جهاددانشگاهی اشاره کرد.
رییس جهاددانشگاهی همچنین در پاسخ به موضوعات مطرحشده از سوی مهندسان حاضر در این نشست، بر موضوع تجاریسازی طرحها، رتبهبندی و اجرای طرح معراج برای جهادگران جهاددانشگاهی تاکید کرد.
یعقوب فتحالهی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی نیز در رابطه با مسایلی که مهندسان حاضر در جلسه مطرح کردند، گفت: 61 عنوان طرح فناورانه در جهاددانشگاهی مطرح و قراردادهایی با واحدها بسته شده است که باید طرحها را به اتمام رسانده و در حوزه تجاریسازی آن نیز موفق باشند.
وی بابیان اینکه درگذشته نیز قراردادی انجام شده که 30 درصد از درآمد طرحها به واحدهای مجری طرح تعلق میگیرد در رابطه با جبران هزینههای واحدها در انجام طرحها نیز گفت: امسال بخشی از این هزینهها را جبران میکنیم و همچنین مبحثی بهعنوان وام باز کردهایم که واحدهای مجری طرح میتوانند از آن استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از مهندسان حاضر در این نشست به صورت نمادین تقدیر بعمل آمد.
انتهای پیام