مطهری: از اصلاح ناامید نشویم

کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات قابل‌حل است، اظهار کرد: این امر به‌ویژه به کمک ترکیب مجلس می‌تواند آغاز شود تا توازنی هم در سیاست خارجی و هم اقتصاد ما برای رفع تحریم‌ها فراهم شود.

به گزارش ایسنا، علی مطهری در نشست انتخاباتی ستاد «صدای ملت»، اظهار کرد: من نه حزبی دارم نه چندان مصمم به فعالیت در این انتخابات بودم. حتی میلی به کاندیداتوری نداشتم اما با اصرارها کاندیدا شدم. در ابتدا هم تصور می‌کردم ردصلاحیت می‌شوم و برای مردم هم این پیام را دارم که می‌خواستم بیایم اما امکانش فراهم نشد.

وی افزود: حتما باید در انتخابات مشارکت کنیم. ما در شرایط ویژه هستیم. آنان که می‌گویند با شرکت نکردن در انتخابات پیام خود را به نظام برسانیم و به این طریق نظام را اصلاح کنیم را قبول ندارم.

مطهری یادآور شد: در شرایط حساس فعلی اگر میزان مشارکت مردم که برای غربی‌ها نسبت به کشوری مثل ایران که چشم همه دنیا به این کشور دوخته شده بسیار اهمیت دارد، مطمئنا منجر به این می‌شود که پای میز مذاکره نیایند یا بخواهند برای امتیازگیری بیایند اما اگر مشارکت مردم بالا باشد ما در مذاکرات دست بالا را خواهیم داشت.

کاندیدای انتخابات مجلس یادآور شد: در عین حال با وقوع جنگ غزه ما هم به طور غیرمستقیم در جنگ هستیم. در چنین شرایطی حضور و مشارکت مردم در انتخابات قطعاً اهمیت خود را به همراه دارد. در عین حال حوادث سال گذشته را هم داشتیم و الان این بحث مطرح است که بعد از این حوادث، مشارکت به چه اندازه است؟ از این جهت هم میزان مشارکت در انتخابات اهمیت دارد.

وی افزود: باید قبول کنیم به دلیل حوادث بسیاری و قول‌هایی که داده شده و عمل نشده و در دولت‌های پی‌درپی تجربه شده، در نهایت برخی را به این نتیجه رسانده که افق روشنی در آینده خود متصور نباشند. اما ظاهر قضیه اینگونه است و این شرایط قابل حل است. به‌ویژه ترکیب مجلس می‌تواند به این امر کمک کند که توازنی در سیاست خارجی ما جهت رفع تحریم‌ها فراهم شود.

نماینده سابق مجلس اظهار کرد: اگر مجلس قوی داشته باشیم انتخاب مسئولان به شکل بهتری انجام می‌شود. بسیاری از نابسامانی‌های ما ناشی از این است که افراد درجه‌اول کنار گذاشته شده‌اند. اگر ما کشور را بدست کارشناسان بسپاریم قطعاً وضعیت بهتری خواهیم داشت.

مطهری با بیان اینکه ما نباید از اصلاح ناامید شویم، اظهار کرد: باید افرادی که عقلگرا هستند و از شعارزدگی به دور و به دنبال بهبود وضعیت زندگی مردم‌ هستند - تا آنان احساس کنند انقلاب اسلامی برای‌شان رفاه آورده - به مجلس بیایند و این موضوع مهمی است. زمینه آغاز این کار می‌تواند از مجلس شورای اسلامی باشد تا زمینه‌ای برای اصلاحات در اقتصاد و سیاست خارجی ما بگذارد و بر انتخابات ریاست‌جمهوری آینده هم تاثیرگذار باشد.

وی تاکید کرد: اگر بگوییم مشارکت نمی‌کنیم میدان را برای طرف مقابل بازمی‌کنیم که افرادی بیایند و شعار دهند اما وضع مردم هم بدتر شود. ما باید رأی دهیم و دیگران را هم به رای دادن تشویق کنیم.

کاندیدای انتخابات مجلس گفت: ما نباید انقلاب را رها کنیم که به آسانی به دست نیامده است، کسانی که می‌گویند این نظام را کنار بزنیم و یک نظام دیگر برپا کنیم، چنین حرف‌هایی همه خیال است. براندازی یک نظام به این سادگی نیست. به این راحتی نیست که نظام را عوض کنید. باید دنبال اصلاح نظام برویم. ما نباید از انتخابات و کاندیدا شدن فرار کنیم.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402120503127
  • خبرنگار : 71533