به گزارش ایسنا، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد البرز در آیین داوری شصتونهمین سال جایزه البرز ویژه نخبگان که در هتل ارم برگزار شد، با اشاره به اینکه آییننامه و شیوهنامه شصت و دومین سال جایزه البرز در آذرماه سال جاری منتشر شده است، اظهار کرد: این شیوهنامه توسط بخشهای مختلف به دانشگاهها و حوزههای علمیه ابلاغ شده است که در آنجا ۲۵۰۰ نفر را در بخش دانشجویی، نوآوری، فناوری و طلاب به دبیرخانه معرفی کردند.
وی ادامه داد: در بخش فناوری ۱۰ طرح و ایده برتر به عنوان ارائه و برندگان پایانی در بخش دانشجویی و طلاب معرفی شدند.
مدیرعامل بنیاد البرز تاکید کرد: برندگان شصت و دومین جایزه علمی البرز که در اردیبهشت سال آینده برگزار میشود، هدایای خود را به صورت نقدی دریافت خواهند کرد که تمامی این رقم از محل جمعآوری موقوفات حسینعلی البرز تامین شده است و ریالی هم از این درآمدهای موقوفات در جای دیگری هزینه نمیشود.
ارشدی در پایان گفت: باید وقف علمی در کشور ما بیشتر شود و متاسفانه تاکنون اینگونه نبوده است، اما برای حمایت از نخبگان و رفع مشکلات کشور باید به این سمت برویم.
در بخش دیگری از این مراسم مهدی مقیمی، دبیر علمی شصت و دومین جایزه البرز با اشاره به شرط معدل برای داوطلبان، تصریح کرد: شرط معدل دانشجویان و طلاب در این دوره از جایزه حداقل ۱۷ است. البته بایستی این افراد کتاب، مقاله، پژوهش و تحقیقات خود را هم به دبیرخانه ارسال میکردند.
وی ادامه داد: بخش نوآوری و کارآفرینی از سال گذشته در آییننامه جایزه علمی البرز درج شده است که در سال گذشته در این بخش پر رنگتر نگاه کردیم.
دبیر علمی شصت و دومین جایزه البرز، یادآور شد: ثبت اختراع و فعالیتهای علمی و پایاننامه و همچنین همکاریهای بین اساتید و دانشجویان در این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است.
مقیمی اظهار کرد: بین مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به منظور امتیازدهی و سطحبندی درکارهای پژوهشی و نوآوری تمایز ویژهای قائل شدیم.
وی افزود: از دانشجویان خواستهایم به انتخاب خود پنج مقاله را به دبیرخانه شصت و دومین جایزه البرز ارسال کنند. ۱۳۸ نفر از دانشجویان و طلاب در این مرحله داوری خواهند شد که سه برابر ظرفیتی است که در اردیبهشتماه، شصت و دومین جایزه علمی البرز را کسب خواهند کرد.
دبیر علمی این جایزه تصریح کرد: در اردیبهشتماه سال آینده ۳۰ نفر از دانشجویان وزارت علوم، ۱۰ نفر از دانشجویان وزارت بهداشت و ۷ نفر از طلاب حوزه علمیه انتخاب شده و جایزه را دریافت خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، در این آیین داوری ۹ میز متشکل از چهار یا پنج نفر بود که در دو وقت ۹۰ دقیقهای آثار ارسالی را بررسی کردند.
دو میز علوم پزشکی، دو میز فنی مهندسی، دو میز علوم انسانی، یک میز علوم انسانی و هنر، یک میز طلاب و یک میز کشاورزی وظیفه رسیدگی به آثار ارسالی دانشجویان و طلاب در مقاطع مختلف را برعهده دارند.
انتهای پیام
بخش علمی شصت و دومین جایزه البرز داوری شد
بخش علمی شصت و دومین جایزه البرز با حضور داوران در ۹ میز تخصصی در ۲ زمان ۹۰ دقیقهای داوری شد.