مجید فروردین امروز، ۳ اسفندماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه افزایش مشارکت مردم باعث کاهش فشار دشمنان هم در زمینه اقتصادی هم در زمینه سیاسی نظامی بر کشور خواهد شد، گفت: ما بعضی از پایگاههای اقتدار را داریم اما دو اصل مشارکت و افزایش بنیه اقتصادی را هم باید مورد توجه قرار دهیم.
وی در ادامه به دستاوردهای مجلس یازدهم اشاره کرد و گفت: دستاوردهای مهمی در مجلس شورای اسلامی حاصل شد که اگر هماهنگیها بیشتر بود، میتوانستیم شاهد دستاوردهای بیشتر و بهتری باشیم.
فروردین از اصلاح قانون مجوزهای کسب و کار که منجر به جلوگیری از رانت میشود، قانون جهش توسعه مسکن، حمایت از شرکتهای دانش بنیان، مدیریت دادههای اقتصادی، حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت، مانع زدایی از توسعه صنعت برق و حمایت از مالکیت صنعتی و کشاورزی، خدمات اجتماعی، بیمه و حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و حمایت از افشاگران فساد به عنوان بخشی از اقدامات موثر مجلس یازدهم یاد کرد و گفت: در زمینه سیاست خارجی هم اقدام بزرگی جهت توقف عقبنشینی مقابل قدرتهای بیگانه و حمایت از استقلال کشور انجام شد.
وی در ادامه به فرآیندی که در شورای ائتلاف در سطح کشور مصوب و در استان فارس نیز اجرا شده است، اشاره کرد و گفت: فهرست نهایی شورای ائتلاف، حاصل فرآیندی مردم پایه است و امسال طبق طرحی که برای اولین بار اجرا شد، صورت گرفت.
فروردین در این باره توضیح داد: برای اولین بار این اجازه داده شد که در کل کشور، همه افرادی که مایل هستند بتوانند در سایت ثبتنام کنند که باعث شد و با موج زیادی از کاندیداها روبهرو شدیم. سازماندهی و بررسی افراد در استان پهناور فارس، بسیار وقتگیر بود اما همکاران ما با تلاشی شبانهروزی این فرآیند را به نتیجه رساندند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب فارس افزود: با مصاحبههایی که انجام شد، در هر کدام از شهرستانهایی که شورای ائتلاف داشتیم، افرادی مشخص شدند و ما این افراد را به رای عمومی یک مجمع شهرستانی گذاشتیم که خروجی این مجمع تقریبا سه برابر نیاز هر شهرستان بود. مثلا برای شیراز شاهد یک خروجی ۱۲ نفره بودیم که در مرحله سوم در مجمع استان که متشکل از ۴۰ نفر از اعضای شورای استان و نمایندگانی از شوراهای شهرستانهای شیراز و زرقان به رای گذاشته شدند تا به نفرات نهایی رسیدیم.
فروردین افزود: طی مدتی که وظیفه بر عهده بنده قرار گرفته بود، سعی کردم طبق فرآیند گام به گام پیش برویم رفت و سعی کردیم با بی طرفی کامل فرآیند را به نتیجه برسانیم و از اعتدال، انصاف و اصل بیطرفی خارج نشویم و سعی شخصی من این بود که از فرآیند، صیانت و پاسداری کنم.
وی در ادامه از سید اسماعیل حسینی، منصوره طاهری، ابراهیم عزیزی و جعفر قادری به عنوان چهار نامزد شورای ائتلاف در حوزه انتخابی شیراز و زرقان برای انتخابات پیشرو نام برد و در خصوص نامزدهای سایر حوزهها نیز گفت: در بعضی شهرستانها هنوز به نتیجه نرسیدهایم اما سیدموسی موسوی در حوزه انتخابیه لامرد، محمد جواد عسکری در حوزه انتخابیه داراب و زرین دشت، اللهداد سلیمپور در حوزه انتخابیه استهبان و نیریز، شاهین محمدصادقی در حوزه انتخابیه کازرون و کوهچنار، علاءالدین بروجردی در حوزه انتخابیه لار و لامرد، محمدمهدی فروردین در حوزه انتخابیه فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین، حجت الله فیروزی در حوزه انتخابیه فسا، سید جمالالدین ارجمند در حوزه انتخابیه جهرم و خفر و امید نصیبی در حوزه انتخابیه نورآباد ممسنی و رستم، نامزدهای فهرست این شورا در انتخابات ۱۱ اسفند خواهند بود.
به گفته رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب فارس، نتیجه سه حوزه انتخابیه باقیمانده در استان فارس هنوز در سایت شورای ائتلاف بارگذاری نشده است.
فروردین در پایان در خصوص فهرست مورد تایید این شورا برای مجلس خبرگان نیز گفت: کلیه نامزدهایی که توسط جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری معرفی شدهاند، مورد حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در کل کشور و از جمله در استان فارس نیز میباشند و این ائتلاف، در انتخابات مجلس خبرگان رهبری از لیست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حمایت میکند.
در ادامه، چهار نامزد شورای ائتلاف در استان فارس نیز دقایقی کوتاه با خبرنگاران صحبت کردند. ابراهیم عزیزی، نماینده کنونی مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: بدون شک رویکرد تشکیلاتی و فرآیند محور، صرفنظر از نتیجه میتواند ما را در انتخابات پیشرو یاریبخش باشد.
وی افزود: باید در سنوات تکاملی انقلاب اسلامی، گروهها احزاب و تشکلها همین مسیر فرآیندی را طی کنند تا از هرگونه شائبه و نگرانی که در گذشته بوده است، پرهیز کنیم.
عزیزی با بیان اینکه در حوزه قانونگذاری و اهداف استان باید تلاش کنیم و با هماهنگی و وحدت تیمی که دارای مشترکات فراوانی است، سرعت توسعه در شیراز و زرقان را بالا ببریم تا مجلسی کارآمدتر برای مردم شکل بگیرد، گفت: آنچه که لازم است مورد تاکید قرار بگیرد، حضور حداکثری مردم پای صندوقهای است که اقتدار و امنیت ملی را تامین خواهد کرد.
اسماعیل حسینی، کاندیدای انتخابات این دوره مجلس نیز در این نشست گفت: کشور ما دارای ظرفیتهای عظیمی است و در گام اول چهل ساله پیشرفتهای خیره کنندهای را شاهد بودیم اما ضعفهایی هم داشتیم که باید در گام دوم، اقدامات موثرتری انجام داد.
وی افزود: اولین اقدامات در گام دوم، در مجلس یازدهم برداشته شد. اقدامات موثر و موفقی با وجود مشکلات متعددی مثل کرونا و تحریمها انجام شد و امیدواریم مجلس دوازدهم، اقدامات مجلس یازدهم را تکمیل کند.
حسینی گفت: ما در شانا سعی میکنیم اتحاد و همدلی را، هم در زمان تبلیغات یک هفتهای و هم اگر مردم اعتماد کردند، در مجلس شورای اسلامی نیز حفظ کرده و در راستای منافع ملی و مصالح کشور گام برداریم.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پایان گفت: خواهش من این است که هر کسی برای نمایندگی مجلس انتخاب شد، او را رها نکنید. منصفانه او رصد کنید و ذرهبینی آنها را تحت نظر بگیرید.
منصوره طاهری، کاندیدای انتخابات این دوره مجلس نیز گفت: بنده با اکثریت آرا در شورا انتخاب شدم و این نشان دهنده آن است که شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به ورود زنان در بحث قانونگذاری کشور نظر مثبتی داشته است.
وی افزود: اولین مسئله ما در حال حاضر، مسئله مشارکت حداکثری است. هرچقدر بتوانیم پیغام جمهوریت خود را با اقتدار و قوت بیشتری به خارج مرزها بفرستیم، میتوانیم کاری کنیم که دشمن از طمعهایی که دارد قطع امید کند.
طاهری در پایان گفت: مشارکت حداکثری به انتخاب اصلح میانجامد و در نهایت به کلان مسئله کشور یعنی مسئله مهار تورم کمک خواهد کرد.
جعفر قادری، نماینده کنونی مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم اظهار کرد: از تلاش شورای ائتلاف برای اینکه فرآیند برگزیده شدن نفرات، منصفانه و علدلانه باشد، تشکر میکنم.
وی افزود: وظیفه ماست که تلاش کنیم انتخابات پر رونقی را پیش رو داشته باشیم و بیشترین همراهی و مشارکت مردم را شاهد باشیم که ضامن امنیت ما و کاهش فشارهای داخلی و خارجی باشد.
قادری گفت: امیدوارم رسانهها در پیگیریهای بعدی و مطالبهگری بسیار جدی عمل کنند، چون منجر به افزایش فرهنگ پاسخگویی در بین مسئولان خواهد شد.
انتهای پیام