آیین افتتاحیه نوزدهمین همایش دکترین مهدویت امروز سوم اسفندماه با حضور سید محمد آقامیری استاندار قم، اساتید، حوزویان و مسئولین استانی در شبستان بقیع مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
این همایش با قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران این همایش به صورت رسمی آغاز شد.
در ابتدای این مراسم پیام آیتالله جعفر سبحانی، مرجع تقلید شیعیان توسط حجتالاسلام والمسلمین سیدمسعود پور سید آقایی، رئیس پژوهشکده مهدویت، قرائت شد.
مقاومت مردم غزه از علائم روشن ظهور است
در ادامه سید علی اکبر اجاقنژاد، تولیت مسجد مقدس جمکران، گفت: بسیار خرسندیم از اینکه در این زمان مقدس نیمه شعبان و مکان مقدس مسجد جمکران در محضر مومنین و عالمان دینی و ترویج کنندگان کتاب الهی و آسمانی هستیم.
وی ادامه داد: این نعمت بزرگ و نورانی از الطاف خاصه خداوند متعال است و به خاطر همین لطف بزرگ به درگاه با عظمتش شکر میکنیم و امیدواریم ما را از منتظران واقعی حضرتش به حساب آورد.
تولیت مسجد مقدس جمکران افزود: امیدوارم خداوند متعال چشمان همه ما را به ظهور حضرت روشن کند و ما را از سربازان مخلص و خدمتگذار حجت الهی قرار دهد.
اجاقنژاد با اشاره به اینکه این همایش از جلسات مفید و از عبادتهای مهم دوران انتظار است، گفت: طبق احادیث نبوی، انتظار الفجر از افضل عبادتها است و صاحب مکیان المکارم برای بندگان و منتظران حضرت در دوران غیبت تقریبا ۸۰ وظیفه و تکلیف بیان کرده است.
وی تصریح کرد: از محوری ترین وظایف منتظران، کسب معرفت و دعوت همگان به سوی حضرت، اصلاح نسل و حضور در مجالسی است که با نام ایشان برگزار میشود و تکریم اماکن منسوب به حضرت مانند مسجد جمکران است که همه این مسائل در این همایش مشاهده میشود.
اجاقنژاد با اشاره به اینکه عمل به این وظایف با آزمایشهای گوناگون غربالگری میشود، بیان کرد: مقاومت در برابر ظلم ستمگران از وظایف منتظران است چرا که مجاهدین فی سبیل الله و مبارزین با دشمنان و صهیونیسم، زمینه سازان واقعی ظهور هستند.
تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه حوادث غزه و مقاومت بینظیر مردم فلسطین از علائم ظهور و زمینهسازی روشن ظهور است، یادآور شد: از خداوند منان برای همه کسانی که برای ظهور امام عصر(عج) تلاش میکنند، نصرت میطلبم و برای راهنمایان دینی و برگزار کنندگان این همایش، توفیق روز افزون از درگاه خداوند مسئله دارم.
ارسال ۱۸۱ مقاله به نوزدهمین همایش دکترین مهدویت
در ادامه این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین سعید بخشی ضمن تبریک اعیاد نیمه شعبان و میلاد امام عصر(عج) اظهار کرد: هرچه از انقلاب اسلامی ایران می گذارد و این درخت انقلاب ریشهدارتر و تنومندتر میشود به همان اندازه دشمنی ها و موانع بیشتر میشود؛ امروز جلوههای تلاش دشمنان را در عرصههای مختلف از جمله جنگ تمام عیار رسانه ای و جنگ شناختی می بینیم.
بخشی با بیان اینکه اوج و محور حمله های دشمنان به سمت موتور پیشران ملت ما یعنی جوانان و نوجوان کشور است، اظهار کرد: پس از برگزاری جلسات سه محور انقلاب، جوانان و ارائه چالش ها و راهکارها به عنوان محورهای همایش تنظیم شد.
دبیر علمی نوزدهمین همایش دکترین مهدویت ادامه داد: امسال ۱۸۱ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است که پس از ارزیابی مقالات توسط اساتید، ۵۶ مقاله امروز در ۴ کمیسیون ارائه و نقد خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۵۲ درصد نویسندگان مقالات خواهران و ۴۸ درصد از برادران بودند، تصریح کرد: فراوانی مقالات به لحاظ موضوعات شامل ۳۰ درصد با محور انتظار و امید، ۲۰ درصد زمینه سازی ظهور و انقلاب، ۱۰ درصد مقالات تربیتی، ۱۰ درصد مقالات محتوا و روشهای آموزش و ۲۰ درصد در حوزه جوان و نوجوانان آسیبها و راهکارها بوده است.
دبیر علمی نوزدهمین همایش دکترین مهدویت با اشاره به اینکه مقالات توسط اساتید، طلاب و دانشجویان نگارش شده است، تاکید کرد: همایشها اطلاعات به روز را ارائه میدهند لذا پژوهشگران باید از این فرصتها استفاده کنند.
تجلیل از مهدی یاوران، رونمایی از منشورات جدید موسسه آینده روشن از جمله برنامههای آیین افتتاحیه این همایش بود.
انتهای پیام