فرمانده انتظامی استان خبر داد:

کشف ۲۶۷ کیلو موادمخدر در لرستان

فرمانده انتظامی لرستان از انهدام ۳ باند تهیه و توزیع مواد مخدر و دستگیری ۲۲ خرده‌فروش و کشف ۲۶۷ کیلو و ۷۶۵ گرم انواع مواد مخدر طی بهمن‌ماه سال جاری در لرستان خبر داد.

سردار یحیی الهی امروز، سوم اسفندماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه قاطع و بی‌امان پلیس با سوداگران مرگ، مأموران انتظامی استان در بهمن‌ماه سال جاری موفق به شناسایی و انهدام ۳ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سطح استان شدند.

وی تصریح کرد: همچنین در این مدت تعداد ۲۲۲ خرده‌فروش مواد مخدر که در سطح محله‌ها، روستاها و غیره اقدام به توزیع مواد مخدر می‌کردند شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به دستگیری ۱۰ قاچاقچی مواد مخدر و توقیف ۸ دستگاه خودرو در این رابطه، خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۶۷ کیلو و ۷۶۵ گرم انواع مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی کشف و تعداد ۷۹۴ معتاد متجاهر در سطح استان جمع‌آوری شده است.

سردار الهی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری خوب مردم و دستگاه قضائی با پلیس اضافه کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و با قاطعیت با سوداگران مرگ برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402120301778
  • خبرنگار : 50175