فرشید ذبیحی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح روند برگزاری جشن کوچ عشایر استان تهران پس از ۵ سال وقفه در اردیبهشت سال آینده، گفت: جامعه عشایری استان تهران رنگین کمانی از جامعه عشایری سراسر کشور است و برگزاری این جشن میتواند به معرفی عشایر استان تهران به مردم کشور کمک کند.
وی افزود: جامعه عشایر استان تهران از حدود ۴۰۰ سال پیش در سطح استان مشغول زندگی و کار تولیدی هستند که این جامعه تولید کننده با داشتن ۷۰۰ هزار رأس دام سبک از تولید کنندگان گوشت قرمز استان محسوب می شوند.
ذبیحی ادامه داد: برگزاری جشن کوچ به معرفی فرهنگ، آیین و تلاشهای جامعه عشایری استان تهران کمک میکند، به همین منظور امسال بنا داریم در آغاز فصل کوچ عشایر به سمت مناطق ییلاقی و بالعکس جشن کوچ برگزار شود.
مدیر امور عشایر استان تهران تأکید کرد: جشن کوچ عشایر استان تهران قطعا با همکاری فرمانداران شهرستان های دماوند، پردیس، فیروزکوه و همچنین ورامین و پاکدشت برگزار خواهد شد و عشایر استان تهران دارای چهار ایل به همراه ۲۷ طایفه هستند که حدود ۱۰۰ روز در مراتع ییلاقی در زیر سیاه چادرهای عشایری زندگی میکنند.
ذبیحی افزود: قطعا برگزاری جشن کوچ به معرفی ظرفیت های این جامعه کمک می کند و می تواند فرصتی را نیز برای شناخت بیشتر عشایر استان تهران و تعامل آنها بر دیگر اقشار جامعه فراهم کند؛ لذا تلاش خواهیم کرد جشن کوچ عشایر استان تهران در اردیبهشت سال آینده و همزمان با آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی هرچه گسترده تر برگزار شود.
انتهای پیام