زالی در غرفه ایسنا تشریح کرد

جزییات برگزاری «همایش بین‌المللی سلامت خانواده» با حضور ۲۴ کشور در ایران

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به برگزاری «همایش بین‌المللی سلامت خانواده و نظام ارجاع» در نیمه اسفند ماه، اظهار کرد: برگزاری این همایش می‌تواند زمینه‌ای برای استفاده از تجارب موفق ایران در حوزه سلامت باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در چهارمین روز از بیست‌وچهارمین دوره نمایشگاه رسانه‌های ایران با حضور در غرفه ایسنا، اظهار کرد:   «همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک» طی روزهای پانزدهم و شانزدهم اسفند ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود. وزارت بهداشت به منظور معرفی نظام مراقبت‌های اولیه نظام بهداشت کشور نسبت به برگزاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده اقدام کرده است. بخش اجرای این همایش بین‌المللی نیز بر عهده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی ادامه داد: ۲۴ کشور در   «همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک» حضور دارند.  

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه همایش بین‌المللی سلامت خانواده با اهداف متعددی برگزار می‌شود، اظهار کرد: با برگزاری این همایش در نظر داریم پوشش ارائه خدمات سلامت به ویژه پوشش سطح همگانی سلامت با راهکار جدید پوشش همگانی سلامت خانواده به عنوان یک راهکار موخر را معرفی کنیم.

زالی با اشاره به برگزاری پویش‌های همگانی سلامت با مشارکت مردم به پویش فشار خون و دیابت اشاره کرد و گفت: در نظر داریم که با برگزاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک در جهت معرفی پویش‌های سلامت وزارت بهداشت گام برداریم.

وی ادامه داد: اهداف برگزاری همایش بین‌المللی سلامت خانواده و نظام ارجاع محدود به معرفی دستاوردها نمی‌شود بلکه می‌خواهیم از تجربه‌های موفق دیگر کشورها نیز استفاده کنیم. برگزاری همایش بین‌المللی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک می‌تواند تجربیات موفق را به اشتراک بگذارد و یک تبادل جمعی میان نخبگان حوزه سلامت خانواده باشد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: ۵ پنل تخصصی در این همایش برگزار می‌شود.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره پنل‌های تخصصی همایش بین‌المللی سلامت خانواده و نظام ارجاع توضیح داد: پنل اول با عنوان «ادغام آموزش و پژوهش در نظام سلامت» جزو مهمترین پنل‌های برگزاری این همایش به حساب می‌آید. ادغام پژوهش و آموزش در نظام سلامت را باید یک مدل منحصر به فرد ایرانی برشمرد.

وی ادامه داد: پنل دوم با هدف دیجیتالی کردن بهداشت و استفاده از خدمات نوین و هوش مصنوعی برگزار می‌شود، پنل سوم با موضوع عوامل اجتماعی موثر در نظام سلامت، پنل چهارم با موضوع جذب از نظر سازمان بهداشت جهانی و پنل پنجم با موضوع افزایش میزان مشارکت مردم در زمینه سلامت برگزار می‌شود.

وی درباره دیگر برنامه‌های همایش بین‌المللی سلامت خانواده و نظام ارجاع خاطرنشان کرد: خانه‌های بهداشت، مراکز بهداشت روان طرح سراج در شهر تهران و ... میزبان مهمانان خارجی همایش هستند. میزبانی از مهمانان خارجی در این مراکز سبب می‌شود که دیگر کشورها با دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در این حوزه‌ها آشنا شوند.

زالی ادامه داد: یک نمایشگاه به صورت دیجیتال در حاشیه همایش بین‌المللی سلامت خانواده و نظام ارجاع برگزار می‌شود. پزشکی سراسر کشور در این نمایشگاه دستاوردهای خود را معرفی می‌کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402120201368
  • خبرنگار : 71664