/گزارش/

روایت یک صندوق پر از امید / خراسان شمالی‌ها به میدان انتخاب می‌آیند

۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ روز برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری است، انتخاباتی که حساس و سرنوشت‌ساز است و مدت‌هاست که تب و تاب آن در تمام نقاط استان خراسان شمالی بالا گرفته و مردم درباره آن صحبت می‌کنند.

تایید صلاحیت کاندیداها سبب شده است شور و شوق حضور در انتخابات در میان مردم این استان جان بگیرد و پیش‌بینی شده است که مردم با اشتیاق بیشتری در این دوره از انتخابات شرکت کنند. برخی رصدهای انجام‌شده از مردم در جمع‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و علمی حاکی از این است که گروهی از مردم برای خلق حماسه‌ای پرشکوه قصد حضور در انتخابات را دارند و گروهی نیز در راستای حمایت از جناح یا کاندیدای مورد نظر خود، در انتخابات شرکت می‌کنند.

هنوز تبلیغات کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز نشده و یک روز باقی مانده است؛ اما تب و تاب و شور و شوق انتخابات به خوبی در این استان به چشم می‌خورد. احزاب، گروه‌های مختلف و دانشگاه‌ها با برگزاری جلسات و کرسی‌های مختلف، مردم را به حضور در انتخابات دعوت می‌کنند. رسانه‌ها و فضای مجازی نیز برای داغ کردن هرچه بیشتر تنور انتخابات در حال دعوت از افراد سرشناس مانند فعالان سیاسی و اجتماعی، بزرگان اهل سنت و برگزاری میزگرد و ... هستند. از سوی دیگر، شهرداری‌ها فضای شهری را برای نصب آگهی‌های تبلیغاتی آماده کرده‌اند.

زیرساخت‌های لازم برای برگزاری انتخابات در خراسان شمالی آماده است

حسن ناهیدی، رییس ستاد انتخابات خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: تمام زیرساخت‌های لازم اعم از تجهیزات، امکانات ارتباطی و لجستیک و نیروی انسانی آموزش‌دیده و ... برای برگزاری انتخابات در استان آماده است. دستگاه‌ها و روابط عمومی‌ها، دستاوردها و اقدامات را شفاف برای مردم اطلاع‌رسانی کنند. انعکاس اقدامات انجام‌شده و امیدبخش اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان اینکه آموزش‌های لازم به مجریان انتخابات داده شده است، گفت: با آموزش نیروی انسانی، میزان بهره‌وری و توان استفاده از تجهیزات و امکانات و توانمندسازی افراد محقق می‌شود.

ناهیدی یادآوری کرد: ۹۲۶ شعبه رای‌گیری ثابت و سیار در ۱۵۷۹ نقطه استان پیش‌بینی شده است. از این تعداد، ۶۲۷ شعبه ثابت و ۲۹۹ شعبه سیارند. از این تعداد ۴۳۲ شعبه شهری و ۴۹۴ شعبه روستایی است.

وی تاکید کرد: آموزش دادن مردم و رای‌دهندگان از طریق رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها اهمیت دارد.

او تعداد نامزدهای تایید صلاحیت‌شده انتخابات مجلس را در این استان ۱۱۳ نفر اعلام و بیان کرد: از این تعداد ۲۳ نفر مربوط به حوزه انتخابیه شیروان، ۲۲ نفر حوزه انتخابیه اسفراین و ۶۸ نفر نیز مربوط به حوزه انتخابیه بجنورد هستند. به‌نظر می‌رسد از این پس نامزد تایید صلاحیت‌شده دیگری برای استان وجود نداشته باشد.

وی افزود: بیش از ۲۷۷۸ نفر امنیت انتخابات را در استان برقرار خواهند کرد.

خروش مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن چراغ سبزی بود برای حضور در انتخابات

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز از آمادگی کامل این استان برای برگزاری انتخابات خبر داد و اظهار کرد: انتخابات مهم‌ترین رویداد امسال است که آثار داخلی و خارجی دارد و مردم‌سالاری دینی را به‌دنبال دارد.

او ادامه داد: خروش مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن چراغ سبزی بود برای حضور در انتخابات در خراسان شمالی و کشور و این رویداد فرصتی برای ادامه مسیر مردمی‌سازی نظام است.

وی انتخابات را گردش نخبگان یا تحول در دیدگاه‌های نخبگان دانست و ادامه داد: انتخابات، ثبات سیاسی ایجاد می‌کند در داخل تولید امنیت و در بعد خارجی تولید قدرت می‌کند، سطح آگاهی جامعه را ارتقا می‌دهد و نشانه رشد سیاسی در جامعه است.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی گفت: سلامت و امنیت در برگزاری انتخابات، زمینه افزایش مشارکت حداکثری مردم در این رویداد مهم را فراهم می‌کند.

وی بیان کرد: اقدامات انجام‌شده در هیأت بازرسی استان امیدآفرین است که از دغدغه داشتن عوامل اجرایی در این راستا قدردانی می‌کنیم.

حسین‌نژاد اظهار افزود: با مشارکت حداکثری و حضور قوی مردم ولایتمدار خراسان شمالی در انتخابات ۱۱ اسفند ماه، برگ زرین دیگری در استان رقم خواهد خورد.

۱۱۶۰ بازرس بر روند انتخابات در استان نظارت می کنند

ناصر فخر موحدی، رئیس هیأت بازرسی ستاد انتخابات خراسان شمالی گفت: در جریان برگزاری روند انتخابات ۱۱۶۰ نفر بازرس بر اجرای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری استان نظارت می‌کنند.

وی افزود: در جریان برگزاری روند انتخابات ۹۲۶ بازرس، ۹۵ بازرس ذخیره و ۶۲ سربازرس، ۱۲ سربازرس ذخیره، ۱۱ بازرس ویژه و با احتساب اعضای هیأت‌های بازرسی در مجموع ۱۱۶۰ نفر بر روند انتخابات ۱۱ اسفند ماه نظارت می‌کنند.

پخش تبلیغات تلویزیونی نامزدهای انتخابات از سوم اسفند در خراسان شمالی

واعظی، مدیرکل صداوسیمای خراسان شمالی نیز بیان کرد: تبلیغات تلویزیونی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان از سوم اسفند ماه آغاز می‌شود. ۶۹ نفر از نامزدهای انتخابات استان برای بهره‌مندی از ظرفیت صداوسیمای استان اعلام آمادگی کرده‌اند که از بین آن‌ها، ۴۱ نفر اقدام به ارسال یا بارگذاری محتوای تبلیغات انتخاباتی خود کرده‌اند تا مردم بتوانند از برنامه‌های آن‌ها مطلع شوند.

وی ادامه داد: در کشور برای هر حوزه انتخابیه، یک شبکه تأسیس شده است که به پخش تبلیغات نامزدها و محتوای انتخاباتی خواهد پرداخت. در خراسان شمالی، سه حوزه انتخابیه بجنورد، اسفراین و شیروان وجود دارد که برای هر کدام از آن‌ها یک شبکه تأسیس شده است و مردم با جست‌وجوی دوباره شبکه‌های تلویزیونی می‌توانند آن‌ها را ببینند.

او گفت: فعالیت این سه شبکه در استان از سوم اسفند ماه همزمان با آغاز زمان تبلیغات انتخاباتی شروع می‌شود و این تبلیغات به‌صورت عادلانه پخش می‌شود.

وی به برگزاری مناظره‌ها بین نامزدهای انتخابات نیز اشاره کرد و افزود: در حوزه انتخابیه بجنورد، ۲۷ نفر اعلام آمادگی کردند و در نهایت ۱۶ نفر شرکت کردند. همچنین مناظره نامزدهای حوزه انتخابیه شیروان بین ۹ نفر و در حوزه اسفراین نیز بین هشت نفر برگزار شد. احتمالاً این مناظره‌ها در برنامه‌هایی سه ساعته پخش شود و تلاش می‌کنیم در شبکه اترک نیز آن‌ها را پخش کنیم؛ اما بستر اصلی ما، سه شبکه جدیدی است که به آن‌ها اشاره شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402120201175
  • خبرنگار : 50046