جلال رضایینور، رئیس دانشگاه صنعتی قم، در نشست خبری که امروز دوم اسفندماه در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، در خصوص دستاوردهای دانشگاه در حوزههای مختلف عملکردی اظهار کرد: در رتبهبندی اخیر توسط مؤسسه (ISC) در بین ۱۲۰ دانشگاه کشور با ۲۲ پله صعود به رتبه ۶۳ رسیدیم، همچنین برای اولین بار در نظام رتبهبندی سایمگو وارد شدیم.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی در حوزه اشتغال فارغالتحصیلان کارشناسی رتبه سوم و اشتغال فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی ارشد رتبه هفت را کسب کرده است در حالی که در سال ۱۳۹۹ رتبه ۹ را داشتیم.
رضایی نور با بیان اینکه ما در برگزاری دورههای مهارتآموزی در بین دانشگاههای کشور رتبه پنجم را کسب کردیم، اظهار کرد: در برگزاری همایشهای مشترک با دانشگاهها رتبه هشت، برگزاری دورههای تخصصی رتبه چهارم، برگزاری دورههای مهارت آموزی رتبه دهم را داشتیم؛ خروجی این برنامهها در تعداد دانشجویان فعال در بازار کار نمایان است.
رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به تعامل و ارتباط فعالان صنعتی با دانشگاه صنعتی قم بیان کرد: تقاضای واحدهای صنعتی در رشتههای کامپیوتر و پلیمر بیشتر است.
وی با بیان اینکه برای اولین بار در سال گذشته در مقطع دکتری رشته مهندسی مکانیک شش دانشجو پذیرش شدند، افزود: در سال جاری برای اولین بار رشته مهندسی صنایع را در دانشگاه با پذیرش شش دانشجو راهاندازی کردیم.
رضایی نور ادامه داد: برای اولین بار در رشته مهندسی متالوژی با توجه به نیاز صنعت استان و با مساعدت وزارت علوم از مهرماه دانشجو جذب میکنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی یادآور شد: در حوزه فرصت مطالعاتی جامعه و صنعت در بین دانشگاههای کشور سال گذشته رتبه سوم را داشتیم و در سال جاری رتبه ششم را کسب کردیم این کاهش رتبه به این دلیل بوده که اکثر اساتید در سال ۱۴۰۱ از این فرصت استفاده کرده بودند.
وی گفت: موفق به کسب رتبه نهم کشور در مبلغ مورد حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی شدیم، این مسئله گویای این است که پایاننامههای تقاضا محور را دنبال میکنیم.
رضایی نور تاکید کرد: در سال ۱۳۹۹ مجوز جذب دانشجویان بینالمللی را کسب کردیم و امروز بالغ بر ۱۵۰ دانشجو از پنج ملیت در دانشگاه صنعتی مشغول به تحصیل هستند.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه فعالیتهای فرهنگی شاخص هستیم، تصریح کرد: موفق به کسب رتبه سوم در سرانه فعالیتهای فرهنگی و رتبه چهار به لحاظ تعداد فعالیتهای فرهنگی در بین دانشگاههای استان شدیم.
وی تاکید کرد: از دانشگاه ما با توجه به ماهیت صنعتی آن انتظار این حجم از اجرای برنامههای فرهنگی وجود ندارد اما این کار انجام شد و نتایج را در شور و نشاط فضای دانشگاه شاهد بودیم.
رضایی نور با اشاره به ۷۲ عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی، تصریح کرد: دانشجویان در ۲۸ رشته شامل ۹ رشته مقطع کارشناسی، ۱۷ رشته مقطع کارشناسی ارشد و دو رشته در مقطع دکتری مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی قم عنوان کرد: دانشگاههای قم، یزد و قزوین به لحاظ حداقل بودن آسیبهای اجتماعی جزء استانهای سالم کشور هستند.
وی با اشاره به اینکه هشت طرح پژوهشی صنعتی در سال جاری داشتیم، بیان کرد: آمار اشتغال فارغالتحصیلان ۷۸ درصد بوده است؛ لذا در تمام رشتههای فنی و مهندسی بیکاری نداریم.
انتهای پیام