یک کارشناس مذهبی:

بیان جایگاه علی‌اکبر(ع) از زبان دشمنان نشان از فضل و بزرگی حضرت است

یک کارشناس مذهبی گفت: معاویه در خصوص جایگاه خلافت گفته است که مناسبت‌ترین فرد برای خلافت، علی‌اکبر(ع) است؛ بیان جایگاه و بزرگی این حضرت از زبان دشمنان نشان‌دهنده فضل و بزرگی ایشان است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی ذاکری درگفت‌وگو با ایسنا با اشاره به خصلت و ویژگی‌های شاخص حضرت علی اکبر(ع)اظهار کرد: حضرت علی‌اکبر(ع) فرزند امام حسین(ع)هستند و شخصیتی چندبعدی داشتند، متاسفانه شناخت کمی نسبت به ایشان وجود دارد که تنها نسبت به دلاوری و شجاعت ایشان شناخت پیدا کرده‌ایم.

وی افزود: شجاعت و دلاوری حضرت علی‌اکبر(ع) همانند پرده‌ای است که برعلم و تقوا ایشان افکنده شده است و نتوانستیم از ایشان به شناخت برسیم؛ حضرت علی‌اکبر(ع) با داشتن پدری مانند امام حسین(ع) و پدربزرگی مانند حضرت محمد(ص) و عمویی همچون امام حسن‌مجتبی(ع) از تربیت و فضلیت‌های ویژه‌ای نسبت به همسالان خود برخوردار بودند.

حضرت علی اکبر(ع) شبیه‌ترین فرد به پیامبر(ص) بود

این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه شباهت حضرت علی‌اکبر(ع) به پیامبراکرم(ص) حاکی از شخصیت ممتاز ایشان است، اظهارکرد: نمی‌توان به طورکافی نسبت به کرامات اهل بیت(ع) به شناخت رسید و آن را به زبان آورد. در روایات متعددی از حضرت علی‌اکبر(ع) به عنوان شبیه‌ترین فرد از لحاظ اخلاق، چهره و صحبت کردن به پیامبر اکرم(ص) یاد شده است.

ذاکری افزود: هنگامی که از معاویه درباره غصب جایگاه خلافت سوال شد و اینکه اگر خلافت را با زور و تزویر به دست نمی‌آمد چه فردی شایسته‌ترین برای این جایگاه است، معاویه پاسخ می‌دهد به راستی مناسبت‌ترین فرد برای خلافت علی‌اکبر(ع) است؛ بیان کردن جایگاه و بزرگی حضرت علی‌اکبر(ع) حتی از دشمنان ایشان نشان‌دهنده فضل و بزرگی ایشان است.

وی با بیان اینکه حضرت‌ علی اکبر(ع) الگوی موفقی برای جوانان محسوب می‌شوند، گفت: حضرت‌ علی‌اکبر(ع) سن کمی داشتند و یک الگوی جوان موفق درجهان اسلام در مسیر ولایت و امامت هستند، یکی ازخصلت‌های برجسته ایشان بصیرت است که از ابتدای قیام تا انتهای قیام با آزادی کامل همراه پدرشان بودند.

این کارشناس مذهبی در خصوص خصلت‌های برجسته حضرت علی‌اکبر(ع) بیان کرد: یکی دیگر از صفات بسیار ممتاز حضرت علی‌اکبر(ع) ایثار و فداکاری است که در محاصره روز عاشورا با جیره‌بندی آب توسط دشمنان، عده‌ای از جمله حضرت علی‌اکبر(ع) جیره آب خود را به کودکان و زنان می‌دادند تا سیراب شوند.

ذاکری افزود: حضرت علی‌اکبر(ع) دربحث نماز و اقامه آن پیشتاز بودند؛ در روایات گفته شده است که ایشان بسیار اهل نماز و عبادت بودند، جوانان می‌توانند در مسیر عبادت و نماز از ایشان الگو بگیرند، همچنین حضرت علی‌اکبر(ع) اولین جوان از قبیله بنی‌هاشم بودند که در روز عاشورا برای نبرد از امام حسین(ع) اجازه ورود به میدان گرفتند و در راه ایشان به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه سازمان‌های فرهنگی نقش مهمی در معرفی اهل بیت(ع) دارند، گفت: در کشور مجموعه‌هایی ‌متولی امور فرهنگی کشور مانند سازمان ملی نوجوانان و جوانان داریم که تمام نهادهای فرهنگی باید در معرفی اهل بیت(ع) به خصوص حضرت علی‌اکبر(ع) به عنوان الگوی موفق برای جوانان تلاش کنند و بستر تبلیغاتی مناسبی ایجاد کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402120201015
  • خبرنگار : 50570