علی سهرابیبیدار سهشنبه یکم اسفند در ششمین همایش روز مهندس در دانشگاه صنعتی همدان، با اشاره به اینکه تکنولوژی و دانش، امروز منجر به ایجاد ثروت و توسعه در جامعه میشود، اظهار کرد: امروز در کشور باید بر مبنای قابلیتهای علمی و دانشمحور موجود حرکت کنیم.
وی مطرح کرد: برای جامعه تعامل با دانشگاهها و حمایت از شرکتهای دانشبنیان در اصلاح، بهبود و بهرهوری اقتصادی به ویژه در صنعت برق بسیار قابل توجه است.
سهرابیبیدار در ادامه با بیان اینکه مأموریت شرکت توزیع برق استان همدان توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکانی است که وظیفه برقرسانی به آنها را داریم، گفت: در حال حاضر یک لحظه نبود برق قابل تصور نیست، شاید روزی روزگاری این شدنی بود اما امروز در جای جای جامعه نبود صنعت برق برای کسی قابل تصور نیست.
وی با اشاره به چهار محور راهبردی شرکت توزیع برق بیان کرد: محور نخست هوشمندسازی است که در سه طبقه عملیاتی شده است؛ یکی تحول دیجیتال بوده یعنی همه اقدامات ما در حوزه تأمین و توزیع برق بر مبنای دیجیتالیزه کردن رفتارها و کوتاه کردن نقش فردیت در خدماترسانی است، دوم هوشمندسازی لوازم اندازهگیری مشترکان است به طوریکه قرائت و صورت حساب از راه دور انجام میگیرد و سوم اتوماسیون شبکههای توزیع است که در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ مدیریت هوشمند شبکه برق استان را افتتاح کردیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان یادآور شد: پایه حرکت ما در حوزههای مختلف هوشمندسازی است به طوریکه زمان افتتاح شبکههای توزیع برق، تعداد اندکی مرکز کنترل داشتیم اما امروزه این امر توسعه پیدا کرده و این توسعه شتابان ادامه دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: محور دوم قابلیت اطمینان یا افزایش قابلیت اطمینان مشترکان است که برق آنها نباید ضعیف و یا بیش از حد استاندارد باشد، نباید قطع باشد و هیچ اتفاقی در تولید و تأمین مستمر برق نیفتد، در محور سوم با عنوان بهرهوری، هر کاری در حوزه برق و توزیع برق انجام شود باید مبتنی بر بهرهوری و استانداردهای آن باشد و در محور چهارم مشتریمداری و ارتباط دوسویه و مستمر با مشتریان وجود دارد.
سهرابیبیدار مطرح کرد: شرکتهای دانشبنیانی داریم که عنوان و معرفی میشود و همه تأکید این است که دانش به سمت این شرکتها حرکت کند. ما امروز در جایگاهی هستیم که صنعت برق و شرکتهای توزیع برق جزو سازمانها و شرکتهایی هستند که اصالت حرکت آنها بر مبنای دانش امروز بوده و دانشمحور است، بنابراین به سمت مرکز علمی و دانشجویان عزیز دستمان را بلند میکنیم تا بتوانیم همیاری، همفکری و حرکت همگامی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: تفاهمنامههای بسیار ارزشمندی با دانشگاهها در این حوزه داشتیم که محور این تفاهمنامهها دانشجویان هستند و دانشجویان هم انتظار دارند از ظرفیت اساتید و دانشجویان به ویژه در رشتههای صنعتی که مرتبط با صنعت برق و توزیع برق است، استفاده شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه امروزه تشنگی علمی برای مسائل برق به شدت ملاحظه میشود، گفت: ما کماکان در حوزه پژوهشهای مشترک در راستای حمایت از پایاننامههای موضوعی و معرفی مطلب برای پایاننامههای دانشجویی در کنار دانشجویان هستیم به طوریکه ۳۲ پروپوزال از حوزههای دانشگاهی دریافت کردیم که هشت مورد آن توسط گروههای علمی شرکت انتخاب شدند و منجر به انعقاد هست قرارداد پژوهشی بسیار پراثر شده که یکی از پژوهشهایی که با کمک دانشجویان انجام شد و ما امید بسیاری به آن بستیم، عیبیابی شبکه توزیع به روش هوش مصنوعی یا یادگیری عمیق است.
انتهای پیام