عباس رضاییانزاده امروز، اول اسفندماه در نشست مجازی با رؤسا و مدیران ارشد شبکههای بهداشت و درمان استان فارس با بیان اینکه سالهاست رها کردن زباله در طبیعت و معابر عمومی امری نکوهیده در سرتاسر دنیا محسوب میشود، گفت: در ایران نیز اقدامات زیادی برای آگاهیبخشی و فرهنگسازی در این زمینه از سوی فعالان و کارشناسان محیط زیست انجام شده است، اما با یک پیادهروی کوتاه در شهر یا طبیعت با زبالههای رها شده روبهرو میشویم.
وی با اشاره به تولید حجم بالای پسماندهای جامد که شامل ظروف یکبار مصرف، کاغذ و انواع بستهبندیهای مواد مصرفی است، افزود: تخلیه اینگونه زبالهها در دامان محیط زیست، باعث تخریب بیش از حد طبیعت میشود.
رضاییانزاده تصریح کرد: باید در این زمینه برنامهریزی در بعد فردی و خانوادگی و در مجموع در سطح جامعه انجام شود تا بتوان از آسیبهای جدی که آینده همه موجودات زنده را تهدید میکند، جلوگیری کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به برپایی پویش «فارس زیبا، با طبیعت بدون زباله» گفت: بیشتر مردم علاقه به مشارکت در طرحهای مختلف فرهنگی از جمله «فارس زیبا، با طبیعت بدون زباله» دارند، اما با روشهای آن چندان آشنا نیستند، از این رو ارتقای سطح آگاهی شهروندان نسبت به مسائل مرتبط با مدیریت زباله و حفظ محیط زیست یک وظیفه و مسئولیت همگانی است.
وی اظهار کرد: آلودگی ناشی از رها کردن انواع زبالهها، باعث شد تا اجرای پویش «فارس زیبا، با طبیعت بدون زباله» به منظور پاکسازی، جمعآوری و انتقال زبالههای موجود در دستور کار قرار گیرد تا با کمک خود مردم و گروههای خودجوش، جهادی و علاقهمندان به طبیعت و محیط زیست در کنار دستگاه های متولی و جمعی از مسوولان استانی، بتوانیم بخشی از نامهربانی با طبیعت را جبران کنیم.
رضاییانزاده یادآور شد: این پویش با شعار «فارس زیبا با طبیعت بدون زباله» از ۱۳ تا ۱۷ اسفند با مشارکت هماستانیها و همکاری تمامی سازمانها و سمنها اجرا میشود.
انتهای پیام