دکتر محمدنبی احمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت جایگاه مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: همانگونه که امام راحل و مقام معظم رهبری تاکید دارند، مجلس عصاره فضائل یک ملت و در راس همه امور است.
وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی سه محور اساسی را عهده دارد، افزود: قانونگذاری و پر کردن خلاء هایی که در برخی از قوانین وجود دارد از جمله وظایفی است که مجلس شورای اسلامی بر عهد دارد.
رئیس دانشگاه رازی مهمترین وظیفه مجلس شورای اسلامی را نظارت بر اجرای قوانین عنوان کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی پس از اینکه قانونی را وضع و شورای نگهبان هم آن را تائید می کند، باید روی اجرای آن هم نظارت داشته باشد، اما متاسفانه روی این مسئله در کشور مشکل داریم و نقطه ضعف مجلس ما محسوب می شود.
وی تاکید کرد: باتوجه به اینکه انتخابات مجلس را پیش رو داریم، از مجلس آینده انتظار می رود بصورت ویژه روی نظارت بر اجرای قوانین تمرکز داشته باشد.
احمدی در بخش دیگری از سخنانش به انتظاراتی که جامعه از کاندیداهای انتخابات مجلس دارند اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این کاندیداها قرار است راهی مجلس شوند و در آنجا خودشان قانونگذار و ناظر بر اجرای قوانین باشند، لذا انتظار می رود بیش از همه خود را ملزم به رعایت قوانین بدانند و در چارچوب قانون فعالیت های تبلیغاتی داشته باشند.
وی عنوان کرد: از طرفی انتظار می رود کاندیداها وعده هایی بدهند که توانایی انجام آن را داشته باشند، نه اینکه وعدهای بدهند که اصلا در حیطه و چارچوب اختیار یک نماینده مجلس نیست.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه تصریح کرد: طبق قانون، وظیفه مجلس ورود و دخالت در مسائل اجرایی نیست، بنابراین کاندیداها نباید وعده هایی در این رابطه بدهند و یا اگر به عنوان نماینده وارد مجلس شدند به این مسئله ورودی داشته باشند.
وی در ادامه به کاندیدا شدن دوباره نمایندگان دوره گذشته اشاره کرد و گفت: مردم از این نمایندگان انتظار دارند گزارشی از عملکرد خود را در مدت حضورشان در مجلس ارائه بدهند و آنها را در جریان کارهای بزرگی که کرده اند قرار دهند. این اطلاع رسانیها علاوه بر اینکه باعث ایجاد امیدآفرینی در جامعه می شود، مردم را در جریان اقداماتی که انجام دادهاند؛ قرار خواهد داد.
وی در ادامه عنوان کرد: کاندیداهایی هم که برای اولین بار وارد این عرصه شده اند، باید تمرکزشان را روی ارائه برنامه هایشان بگذارند و به مردم بگویند که چه می خواهند بکنند، نه اینکه به مسائل حاشیه ای بپردازند. اگر کاندیداها چنین رویکردی را در پیش بگیرند، باعث می شود که مردم ما هم بتوانند با دید بازتری نمایندهای اصلح را انتخاب کنند.
وی در بخش پایانی سخنانش بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هم تاکید کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران نظامی مردم پایه و متکی به مردم است، در انتخابات پیش رو هم نگاه دنیا به مردم کشور ما است تا ببینند چه مشارکتی را رقم خواهند زد.
احمدی خاطرنشان کرد: هرچند در طول دهههای گذشته دشمنان تلاش زیادی کردهاند که بین مردم و انقلابشان فاصله بیندازند، اما در روزهای گذشته بازهم خلق حماسهای دیگر از مردم در حمایت از نظام و انقلاب دیدیم و مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشکوهتر از سالهای قبل برگزار شد.
وی تاکید کرد: همانطور که مردم در روز ۲۲ بهمن حماسهای بی نظیر خلق کردند، بازهم در یازدهم اسفند ماه به صورت ویژه به میدان خواهند آمد و با شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری بیعت خواهند کرد.
انتهای پیام