به گزارش ایسنا، محمد آخوندی در ادامه قرائت تبصره های بودجه ۱۴۰۳ شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری موظف است درآمد حاصل از واگذاری مجتمع های ایستگاهی مترو را صرفا به توسعه مترو اختصاص دهد، گفت: سازمان ها و شرکت هایی که سهام آنها متعلق به شهرداری تهران است باید تا پایان شهریورماه سال آینده با نظارت اداره کل امور مجامع، سود انباشته خود را به خزانه شهرداری واریز کنند و همچنین سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی ۸۲ میلیارد تومان، شرکت شهروند ۲۵۰ میلیارد تومان، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار ۳۵۰ میلیارد تومان، شرکت شهر سالم هفت میلیارد تومان، سازمان حمل و نقل و ترافیک ۱۷۰ میلیارد تومان، شرکت ارتباط مشترک شهر ۸۴ میلیارد تومان و سازمان زیباسازی ۲۰۰ میلیارد تومان باید به حساب خزانه واریز کنند.
به گزارش ایسنا، در ادامه ناصر امانی قرائت تبصره سوم پیرامون تنظیم روابط مالی با دولت، بانکها و موسسات مالی با بیان اینکه کمک به مؤسسات باید از طریق سامانه شفافیت به اطلاع عموم برسد، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران می تواند عوارض بهای خدمات ساختمان ها و وسایل نقلیه شهرداری را تحت عنوان عوارض این بخش در تفریغ بودجه لحاظ کند و در راستای اخذ سهم دولت، شهرداری نسبت به پیاده سازی بهای تمام شده خدمات در مترو و اتوبوسرانی تا پایان تیرماه اقدام کند.
وی ادامه داد: شهرداری بر اساس قانون درآمدهای پایدار و دستورالعمل تفریغ بودجه، باید نسبت به ایجاد زیرساخت های لازم در سه ماهه ابتدایی سال آینده و ثبت صورت های مالی خود در فاینانس اقدام لازم را انجام دهد.
در ادامه میثم مظفر، رئیس کمیته بودجه شورای شهر نیز با بیان اینکه برای تسویه مطالبات، شهرداری تهران می تواند نسبت به دریافت اسناد خزانه اقدام و در تفریغ بودجه لحاظ کند، اظهار کرد: شهرداری تهران می تواند به منظور تملک املاک و مستغلات در طرح های مصوب برای تسویه مطالبات سایر دستگاه های دولتی و نیروهای مسلح اقدام کند؛ البته شهرداری تهران می تواند نسبت به عقد قرارداد با بانک ها جهت اخذ تسهیلات برای کمک فنی و اعتباری توسعه حمل و نقل عمومی و انسان محور اقدام کند.
مظفر با بیان اینکه به شهرداری اجازه داده شده از ابزار مالی همچون اسناد خزانه و اوراق برای مأموریت های حوزه حمل و نقل و عمران استفاده کند، یادآور شد: برای جبران کسری هزینه های شرکت بهره برداری مترو و شرکت واحد اتوبوسرانی، شهرداری می تواند یارانه بلیت مترو و اتوبوس را به صورت یک دوازدهم به شرکت های مربوطه پرداخت و بدهی از دولت را در این زمینه ثبت کند.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ارائه مجوز به شهرداری برای تفاهم با وزارت نیرو جهت تهاتر در حساب های فی ما بین با شرکت آب و فاضلاب، تصریح کرد: شهرداری این مجوز را دارد که نسبت به پرداخت ۴۰۰۰ میلیارد تومان جهت اجرای پروژه های انتقال آب اقدام کند و شهرداری تهران تا پایان شهریورماه سال آینده فرصت دارد که آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ را تبدیل به وجه کند.
بانک شهر بانک عامل در قراردادهای شهرداری با چین
بنابر این گزارش، لطف الله فروزنده، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز در ادامه جلسه بررسی بودجه شهرداری با بیان اینکه بانک شهر بانک عامل در قراردادهای شهرداری با چین است، گفت: باید ۲۰ درصد پیش پرداخت بدهیم که نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومان در این زمینه نیاز داریم. تقاضای بنده این است که رقم ۳۰ هزار میلیارد تومان تصویب شود تا بتوانیم مبلغ را پرداخت کنیم و مشکل خرید اتوبوسها و غیره رفع شود و ما از ابزارهای مالی استفاده می کنیم تا نقدینگی تأمین و به بانک جهت بدهی ها پرداخت شود تا بتوان پیش پرداخت قراردادها را انجام داد.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران این پیشنهاد را مطرح کرد که سقف مجوز قانونی در نظر گرفته شود و ۳۰ هزار میلیارد تومان در سقف اختیارات قانونی لحاظ شود که این پیشنهاد با حداکثر آراء موافق مصوب شد. همچنین به پیشنهاد پیرهادی ۱۰۰۰ میلیارد تومان دراین تبصره برای استفاده از پساب برای آبیاری درختان در تفاهم وزارت نیرو و شهرداری لحاظ شد.
انتهای پیام