به گزارش ایسنا، یونیسف در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد که شهر رفح یکی از متراکمترین مکانها روی زمین است و در این منطقه در حال حاضر نیمی از جمعیت غزه مستقر هستند که بسیاری از آنها چندین مرتبه طی جنگ بیخانمان و آواره شدهاند.
براساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، این سازمان همچنین تاکید کرد کرد که باید از ساکنان شهر رفح محافظت شود.
یونیسف اعلام کرد که ساکنان شهر رفح هیچ جای امنی برای رفتن ندارند.
از سوی دیگر، پس از سپری شدن ۲۰ هفته از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، نهادهای سازمان ملل اعلام کردند غذا و آب سالم و پاکیزه در این منطقه مورد محاصره «بسیار کمیاب» شده است و تقریباً تمامی کودکان خردسال از بیماریهای عفونی رنج میبرند.
در همین رابطه، تد شیبان، معاون رئیس اجرایی یونیسف خاطرنشان کرد غزه در آستانه وقوع انفجار در تعداد تلفات کودکان است که امکان جلوگیری از آن وجود دارد، اما در صورت وقوع، این موضوع میتواند تلفات کودکان و آمار مرگومیر آنها را افزایش دهد.
طبق گزارش یونیسف، سازمان جهانی بهداشت و برنامه جهانی غذا در حال حاضر ۹۰ درصد کودکان زیر پنج سال غزه دچار بیماریهای مسری هستند و این سازمانها همچنین اعلام کردند که حدود ۷۰ درصد از کودکان غزه طی ۲ هفته اخیر دچار اسهال بودهاند که این موضوع در مقایسه با سال ۲۰۲۲ ،۲۳ برابر افزایش یافته است.
پیشتر بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی هشدار داده اگر حماس تا ماه رمضان تمام اسرای صهیونیست را آزاد نکند ارتش این رژیم حمله زمینی به رفح را شروع میکند. ۱.۴ میلیون فلسطینی به این شهر در جنوب غزه پناه بردهاند.
همچنین مؤسسات حقوق بشری از وضعیت آوارگان در رفح در سایه گزارشها درباره تصمیم رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به این شهر ابراز نگرانی کردهاند.
به رغم درخواستهای بینالمللی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر تصمیم این رژیم برای حمله زمینی در رفح تأکید میکند.
این درحالی است که وزارت بهداشت غزه دوشنبه اعلام کرد تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر به ۲۹ هزار ۹۲ شهید و ۶۹ هزار و ۲۸ مجروح مجروح رسیده است.
انتهای پیام