حسین ابراهیمی پور در حاشیه بازدید از فعالیت خانه بهداشت روستای چنار از توابع بخش شادمهر شهرستان مهولات در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اکنون خانه بهداشت روستای عبدلآباد ۲ هم در حال احداث است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مرکز دیالیز مهولات به مراجعهکنندگان خدمات ارائه میدهد، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده خدمات مورد نیاز بیماران دیالیزی باید حتماً در خود مهولات ارائه شود و به زودی ۴ تخت دیگر نیز برای دستگاههای مرتبط اضافه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه بیان کرد: به دلیل اولویتی که مراکز درمانی در منطقه مهولات دارند در حال گسترش کلینیک تخصصی بیمارستان هستیم تا خدمات سرپایی هم به صورت کامل در بیمارستان امام رضا (ع) شهرستان ارائه شود.
وی با تأکید بر اینکه هیچگاه اجازه ندادیم در ارائه خدمات پراکندهکاری صورت بگیرد، عنوان کرد: تمام خدمات بهداشتی درمانی در مهولات و بیمارستان متمرکز شده و هیچ جای دیگری به جز پایگاه بهداشت، مراکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت اقدامی صورت نمیگیرد، این بدین دلیل بوده تا مردم عزیز برای خدمات سطوح بالاتر در خود مهولات بتوانند خدمات را دریافت کنند.
دکتر ابراهیمی پور در ادامه با اشاره به اینکه برای حضور بیشتر پزشکان متخصص در شهرستان باید زیرساختهای اسکان بهبود یابد، گفت: علیرغم اینکه امسال ۵ خانه پزشک متخصص را در بیمارستان افتتاح نمودیم اما برای اینکه همه پزشکان در منطقه محل اسکان داشته باشند و به راحتی رفاهیات شان به صورت کامل فراهم شود این تعداد حداقل باید به ۱۰ مورد افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در رفع کمبودها نیازمند کمک خیرین هستیم، افزود: برای تجهیز و بازسازی خانههای بهداشت که از ساخت برخی آنها شاید ۳۰ سال میگذرد نیازمند کمک خیرین هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه اظهار کرد: خانه بهداشت چنار که با کمک یکی از خیرین احداث شد، برای رفع کمبودها میتواند به عنوان الگویی مد نظر خیرین قرار گیرد.
وی ادامه داد: طی ۲ سال گذشته در حوزه شهرستان مهولات فقط ۱۰ افتتاح داشتهایم که شامل سه پایگاه اورژانس ۱۱۵، مراکز بهداشتی درمانی شادمهر و فیضآباد و خانههای بهداشت متعدد بوده است.
ابراهیمی پور با اشاره به اینکه در حوزه شهرستان مهولات بر اساس استانداردهای گسترش حوزه بهداشت و درمان تقریباً زیرساختها کامل است و اکنون باید به حوزه کیفیت و بهبود فرایندهای درمانی بپردازیم، گفت: با پیگیریهای صورت گرفته حوزه پوششی اورژانس ۱۱۵ و تمامی خانههای بهداشتی و مراکز بهداشتی درمانی کامل شده و داروخانهها نیز تقریباً به صورت کامل فعالیت میکنند.
وی گفت: هرچند بیمارستان ۴۷ تختخوابی امام رضا (ع) مهولات در سال ۱۳۸۹ افتتاح شد، اما تاکنون اتاق عمل برای انجام جراحیهای مختلف نداشته است. به حدی که حتی پروانه اتاق عمل و بانک خون باطل و مرکز استریل نیز از استاندارد خارج شده که بحمدالله با پیگیریهای صورت گرفته اتاق عمل راهاندازی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه تأکید کرد: ارتقای خدمات درمانی از برنامههای دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه است و جذب پزشکان متخصص نیز در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: با نگاهی به اقدامات انجام شده نشان میدهد که تاکنون اقدامات شاخص بسیاری در راستای توسعه خدمات حوزۀ سلامت شهرستان مهولات از جمله توسعۀ بخشهای بیمارستانی، مراکز، خانههای بهداشت، ساخت و راهاندازی پایگاههای اورژانس ۱۱۵، توسعۀ زیرساختها و اعزام پزشکان متخصص صورت گرفته است.
ابراهیمی پور گفت: دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه علاوه بر شهرستانهای تحت پوشش، به برخی مراجعین از شهرستانهای همجوار، خدمات درمانی ارائه میدهد و بدون شک گسترش فضاهای درمانی، تأثیر بسزایی در بالا بردن رضایت مردم و توسعۀ خدمات حوزۀ سلامت خواهد داشت.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۷۵ هزار نفر جمعیت این سه شهرستان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
انتهای پیام