استاندار هرمزگان:

اطلس نقاط قوت و ضعف آموزش هرمزگان تدوین خواهد شد

استاندار هرمزگان گفت: اطلس ضعف و قوت‌های استان هرمزگان در حوزه آموزش و پرورش تدوین خواهد شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی، ضعف‌های تاریخی خود در این حوزه جبران کنیم.

مهدی دوستی، امروز (۳۰ بهمن‌ماه)، در نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان در بررسی گزارش عملکرد برگزاری شوراهای آموزش و پرورش در استان با تاکید بر برگزاری این شورا در تمام نواحی و شهرستان‌ها، اظهار کرد: به فرمانداران، بخشداران و روسای آموزش و پرورش نواحی‌ای که در برگزاری شوراهای آموزش و پرورش کوتاهی کرده‌اند تذکراتی به صورت مکتوب داده شود؛ چرا که برگزاری مستمر شورای آموزش و پرورش در تمام بخش‌ها و شهرستان‌ها جزو ضروریات موکد است‌.

وی در بررسی روند اجرای طرح کیفیت بخشی آموزش در استان هرمزگان، افزود: ضرورت دارد برنامه مدّونی برای جلوگیری از پاره شدن رشته آموزش در ایام عید برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شود و بلافاصله بعد از ایام تعطیلات نوروز آزمون پیشرفته‌ای برگزار شود.

استاندار هرمزگان، با اشاره به تاسیس هنرستان‌های جوار صنعتی و تخصصی در هرمزگان تأکیدکرد: در سال آتی باید تمرکز روی افزایش کیفیت هنرستان‌های تخصصی معطوف شود ضمن اینکه باید تلاش شود تا بن‌بست‌ها برای ادامه تحصیل دانش آموزان از میان برداشته شود و تصویر روشنی برای تحصیل این دانش‌آموزان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه شود.

وی با مرور موفقیت‌های آموزش و پرورش هرمزگان در یکسال گذشته، گفت: عملکرد ما در خصوص آزمون‌های نهایی خوب نیست و کار شبانه‌روزی کنیم و در خصوص آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نیز باید آموزش‌ها عمق بخشی شود.

دوستی به اشاره به بهره‌برداری از ۸۰۰ کلاس درس در قالب ۲۰۰ مدرسه در سفر رئیس جمهور، تصریح‌کرد: اعتبارات حوزه آموزش و پرورش در حال حاضر به ۱,۹۰۰ میلیارد تومان رسیده است و از ابتدای دولت رشد جهشی داشته است که به اضافه کمک‌های صنایع و خیرین منجر به کارهای بزرگی در توسعه زیرساخت‌ها خواهد شد. از این رو ما خیال آموزش و پرورش را از لحاظ زیرساخت راحت می‌کنیم اما ضرورت دارد آموزش و پرورش استان تمرکز خود را معطوف بر کیفیت بخشی آموزش کند.

دوستی افزود: اطلس ضعف و قوت‌های استان هرمزگان در حوزه آموزش و پرورش تدوین خواهد شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی، ضعف‌های تاریخی خود در این حوزه جبران کنیم.

دوستی، عنوان‌کرد: از مهرماه تاکنون بیش از ۴ هزار نفر از سایر نقاط کشور در اردوهای راهیان پیشرفت هرمزگان شرکت کرده‌اند، از این رو لازم است در این طرح دانش‌آموزان استان نیز در اولویت قرار گیرند و با شرایط ایمن دانش‌آموزان سراسر استان نیز در این اردوها شرکت کنند.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت دبیرستان البرز برای توانمندسازی دانش‌آموزان استان، تاکیدکرد: تشکیل کارگروه سرفصل‌های درسی هنرستان‌ها نیز باید در دستور کار قرار گیرد و مبتنی بر تقاضا با کمک دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه هرمزگان، صنایع و آموزش و پرورش سرفصل‌های مورد نیاز قبل از پایان سال مشخص شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402113021569
  • خبرنگار : 50635