رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:

تولید روزانه ۸۸ تن گوشت قرمز در لرستان/ مصرف روزانه ۶۰ تن در روز است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: طی ۱۰ ماهه امسال ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: عمدتا با پنج محصول عمده و گران‌قیمت در استان مواجه هستیم.

وی ادامه داد: به لحاظ درصدی و وزنی، بین ۱۰ تا ۱۱ درصد بخش کشاورزی مربوط به بخش دامپروری است اما به لحاظ ارزش ۴۶ درصد تولیدات کشاورزی مربوط به دامپروری است یعنی تقریبا بخش فوق‌العاده گران کشاورزی هستیم.

شاهرخی اضافه کرد: در کنار مرغ صنعتی سالانه بین دوهزار و دوهزار و ۵۰۰ تن نیز گوشت سایر ماکیان (بوقلمون، بلدرچین و کبک) در استان تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: به لحاظ گوشت قرمز طی ۱۰ ماهه امسال ۲۷ هزار تن گوشت قرمز تولید کردیم یعنی روزانه ۸۸ تن که ۶۰ تن آن برای مصرف داخل استان و مابقی آن را خارج از استان فرستادیم.

شاهرخی اضافه کرد: نسبت به سال گذشته ۳.۸ درصد افزایش تولید گوشت قرمز را در استان داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه سرشماری کلونی‌های عسل توسط کارشناسان سازمان به صورت مداوم انجام می‌شود، عنوان کرد: به لحاظ تولید عسل سال گذشته ۳ هزار تن عسل تولید کردیم و امسال به ۴ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سال گذشته ۴۳۵ هزار کلونی داشتیم و امسال به ۴۹۲ هزار کلونی و ۶ درصد افزایش رسیده‌ایم، بیان کرد: در تولید عسل نیز رشد پنج درصدی را در استان داشتیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402113021093
  • خبرنگار : 50177