جواد سپاهی شامگاه یکشنبه ۲۹ بهمن در نشست بررسی و پیگیری صدور مجوزهای صید در سواحل بلوچستان اظهار کرد: اقدامات 2 سال اخیر سازمان شیلات ایران در صدور مجوزها قابل تحسین است و از این بابت از تلاش های اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان تشکر و قدردانی می کنیم.
وی گفت: این امر بسیار خوب با یک خردجمعی از همکاری شیلات سیستان و بلوچستان، استانداری و شیلات ایران روزهای بسیار خوبی را پشت سر میگذراند.
فرماندار چابهار ادامه داد: ازصیادانی که هنوز با لنج های یخی به صید و صیادی میپردازند درخواست میشود با یک برنامهریزی و مدیریت، نسبت به برودتی کردن لنجها اقدام کنند.
سپاهی ضمن تشکر از جامعه صیادی که با سعه صدر پیگیری مطالبات خود هستند، افزود: ما شبانه روزی در تلاش هستیم مقدمات را فراهم تا صید با کیفیت را داشته باشیم چون تار و پود مردمان این سرزمین با دریا و صید و صیادی گره خورده است.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان یکی از قطبهای صیادی کشور بوده و با این ظرفیت در منطقه میتواند باعث رونق اشتغال و تحول در معیشت مردم باشد.
رییس تحقیقات اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان نیز گفت: صید با لنج های یخی در دنیا از بین رفته و صیادان باید به سمت صید با لنج های برودتی اقدام کنند.
اشکان اژدری ادامه داد: با توجه به اینکه کیفیت در صید و ارزش غذایی ماهی در جامعه از جایگاه ویژه ای برخوردار است، باید صیادان به سمت صید با لنجهای برودتی را برنامهریزی نمایند.
وی تصریح کرد: کیفیت و ماندگاری ماهی در لنجهای برودتی فراتر از لنجهای یخی است و حتی تاثیر بسزایی در راندمان صید دارد.
وی با اشاره به اینکه لنجهای برودتی زمان بیشتری میتوانند در دریا بمانند و به صید بپردازند، افزود: مصرف سوخت این لنج کمتر خواهد شد، چرا که نیاز به رفت و آمد کمتری دارند.
رییس تحقیقات اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: لنج های یخی فرصتهای صیادی را بیشتر از دست خواهند داد و در مقابل با توجه به رفت و آمدهای بیشتر اکوسیستم دریازا دچار چالش خواهند کرد.
وی از تمامی صیادان خواست اگر لنج یخی دارند برای برودوتی کردن لنجها با هدف صید با کیفیت و بهرهوری صید و راندمان مصرف سوخت برنامهریزی کنند و سازمان مرتبط هم برای اختصاص تسهیلات با سود کم به این قشر زحمتکش برنامههای عملیاتی داشته باشند چرا که بیشترین مردم این پهنه صیاد هستند.
انتهای پیام